Đani iznenađenjem oborio Slađu s nogu! Ona od šoka počela da plače, nije znala šta ju je snašlo

Folker i njegova supruga proslavili su 25 godina braka, odnosno srebrnu svadbu

  • 9

Popularni pevač Radiša Trajković Đani rasplakao je suprugu Slađanu Trajković romantičnim iznenađenjem povodom 25. godišnjice braka.

Tarjković je zakucao na vrata stana u Beogradu na vodi, a kada je Slađa otvorila, raspametio ju je prizor koji je videla.

Đani je u rukama nosio ogroman buket crvenih ruža među kojima je žutim ružama u centru ispisano "25", što simbolizuje godine koje su Trajkovići proveli u braku.

No, to nije sve, Radiša je došao u pratnji harmonikaša, pa je pustio glas i zapevao za svoju lepšu polovinu, hit Jašara Ahmedovskog "Kad porastem ženiću te".

Slađa je bila vidno izenađena i reagovala je veoma emotivno. Zagrlila je i poljubila muža, a onda se od sreće i izliva emocija, i rasplakala.

Inače, Slađa i Đani nedavno su bili na odmoru u Dubaiju, a kako je izgledalo iznenađenje koje je rasplakalo folkerovu suprugu, pogledajte u videu na početku teksta i u galeriji u nastvku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA