≫ 

Andreana Čekić se odselila iz Srbije nakon što je raskinula veridbu: Mnogo mi je lepo tamo

Pevačica je početkom januara ove godine spakovala kofere i odselila se

  • 9
Andreana Čekić Andreana Čekić, Foto: Instagram/andreanacekic

Pevačica Andreana Čekić odselila se iz Srbije nakon što je pre nekoliko meseci raskinula veridbu sa Markom Miloševićem.

Andreana se nakon raskida, početkom godine, odselila u Austriju, u Beč, gde je, inače, i odrasla, a kako ističe promena joj i te kako prija.

- Odselila se jesam, početkom januara sam odlučila da se vratim u Beč, mnogo mi je lepo tamo. Tamo sam navikla i odrasla i nikad nisam toliko dugo ostajala u Beogradu, ali takav je posao ni ne primetiš koliko je vremena prošlo. Dolazim u Beograd samo zbog posla - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Andreana je pre preseljanja stavila tačku na ljubav sa nekadašnjim verenikom koji se, kako se pisalo, zbog nje razveo od supruge.

- O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumem iskreno, volela bih da se više piše o mojim pesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno - rekla je pevačica i dodala:

- Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lepo. Nismo u kontaktu, posle ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje.

Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA