Maja ludi u "Zadruzi", a tata joj našao maćehu: Taki u zagrljaju ćerkine koleginice iz rijalitija

- Bukvalno se ne razdvajaju i vidi se da su zaljubljeni kao tinejdžeri, a bogami, ni Nataša ne skida osmeh s lica - tvrdi izvor

  • 6
Maja Marinković, otac Taki

Maja Marinković, otac Taki, Printskrin: TV Pink

Radomir Marinković Taki, otac popularne učesnice "Zadruge" Maje Marinković, do sada osim o ćerki nije pričao o svom privatnom životu. Ipak, Taki je pošao ćerkinim stopama, te je uplovio u vezu sa rijaliti-učesnicom. Ni manje ni više, u pitanju je Nataša Moskva, koja je mesecima živela sa njegovom ćerkom Majom u "Zadruzi".

Kako saznajemo, Majin otac Taki već izvesno vreme u vezi je sa kontroverznom Hrvaticom, od koje se ne odvaja.

- Kuckali su se dugo, dopisivali, a onda ugovorili susret i tako je sve spontano krenulo. Ma, oni su hit, Taki je pored nje skroz podetinjio, bukvalno se ne razdvajaju i vidi se da su zaljubljeni kao tinejdžeri, a bogami, ni Nataša ne skida osmeh s lica - tvrdi izvor upućen u celu priču.

U prilog navodima izvora govori i zajednička fotografija Takija i Moskve, na kojoj se vidi da su veoma prisni, što je Taki i potvrdio za medije.

- Ona je divna dama i uživamo u životu - rekao je Taki.

Kako će Maja Marinković reagovati kada bude čula ko joj je nova maćeha i da li će ocu dati blagoslov kada je reč o njegovoj novoj vezi, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA