Seve se hvatala za glavu kad je videla svoj spot: Bože, šta je meni bilo? To je na granici s ludilom

- Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i grešimo, ali napravimo i dobrih stvari - ispričala je Severina

  • 4
Igor Kojić, Severina Severina, Foto: Instagram.com/severina

Muzička zvezda Severina Kojić nedavno je priznala za medije da nije baš najponosnija na spot za svoju čuvenu pesmu "Gas, gas".

- Sećam se kad sam bila u porodilištu, i baš sam bila pred porođajem, super je splitsko porodilište, ima svaki krevet svoj televizor… Onda sam gledala spotove, videla sam sebe, pevam "Gas, gas", mislim da je to na granici s ludilom.

- Onda sam se gledala i mislila: "Bože, šta je tebi bilo? Šta je tebi bilo?" Ja tamo klečim na betonu, ovde sam potpuno nepomična, u trudnom stanju. Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i grešimo, ali napravimo i dobrih stvari - ispričala je Severina jednom prilikom.

Inače, "Gas, gas" jedan je od najvećih Severininih hitova, a potpisuju ga Marina Tucaković i Goran Bregović, kao i čitav album "Zdravo, Marijo", na kome se ova pesma i nalazi.

Podsetimo, Severina je prošlog meseca proslavila 49. rođendan, a svojoj novoj godini života obratila se na urnebesan način.

"Draga moja četrdesetosmo, adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći... - napisala je, između ostalog, Severina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA