≫ 

"Iskrvarila sam za nepunih 20 minuta": Lea Kiš je samo jednom javno govorila o najvećem bolu

- Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne - ispričala je Lea Kiš

  • 0
Lea Kiš Lea Kiš; Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Lea Kiš jednom prilikom je govorila o svojoj najvećoj životnoj borbi i traumi.

Naime, ona je 1999. godine, usled komplikacija, izgubila bebu i u velikoj meri narušila svoje zdravstveno stanje.

- Vest o trudnoći Momčilo i ja dočekali smo sa velikim oduševljenjem. Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale - rekla je Lea.

- Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne - ispričala je Lea za Hello 2017. godine.

- Sledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava - nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje - objasnila je.

- Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju boža volja jer su me dva puta gubili - otkrila je voditeljka u svojoj emotivnoj ispovesti.

Voditeljka sa svojim suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miju.

Lea se prisetila jednog od najtežih perioda u životu, odnosno, 1999. godine i bombardovanja Srbije, kada je voditeljkinih šesnaest kolega poginulo.

- Bila sam tu, možda bi bilo bolje da sam napustila Srbiju. Dan jedan pred bombardovanje televizije Beograd sam bila na dežurstvu i predala sam smenu i nažalost mojih 16 kolega u toj drugoj smeni je otišlo. Da, desilo mi se mnogo ružnih stvari 1999. godine, to, bombardovanje, moje kolege, izgubila sam i bebu, i posle toga nisam mogla da se ostvarim kao mama drugi put - zaključila je Lea.

Video: Posvađaju se, konflikta uvek ima: Šta se sve dešava na snimanjima kod Lee Kiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA