≫ 

Sanjina majka u agoniji: Doživljavam nervne slomove, nadam se da će ponoviti test

- To je katastrofa. Manipulacija divnih zadrugara, to mi je najveća katastrofa, a i taj potencijalni zet, nećemo ga sigurno za zeta takvog - rekla je Branka za mogućeg oca unučeta

  • 5
Sanja Stanković Sanja Stanković, Foto: ATA images

Zadrugarka Sanja Stanković, pre nekoliko dana uradila je test za trudnoću koji je navodno pokazao negativan rezultat, ali je ona, sudeći po simptomima koje ima, sve ubeđenija da je u drugom stanju, te se tim povodom oglasila i njena majka.

Naime, nakon višednevnog plakanja i zabrinutosti Sanje da je prvi test pokazao pogrešno. ovo je Filipu Caru teško palo jer je on potencijalni otac, ali i Branki koja bi mogla da postane baba.

- Ako je tako kako sam računala, onda je to sedma nedelja, skoro dva meseca. Mi smo imali intimne odnose u mojim plodnim danima - plakala je Sanja sinoć u emisiji "Pretres nedelje", dok je unezvereni Filip, ipak poručio svima da će stati uz Sanju i svaku njenu odluku, ukoliko se bude ispostavilo da nosi njegovo dete.

Sanjina majka Branka van sebe je zbog svega kroz šta ovih dana prolazi njena ćerka. I sama priznaje da je u agoniji i da se nada da će se što pre utvrditi da Sanja ipak nije trudna.

- To je katastrofa. Manipulacija divnih zadrugara, to mi je najveća katastrofa, a i taj potencijalni zet, nećemo ga sigurno za zeta takvog. Da ne bih doživljavala i dalje nervne slomove, nadam se da će uskoro uraditi ponovo test, da utvrdi da li je trudna ili ne - kaže Sanjina majka za Pink.rs, a neće ni da čuje za to da bi trudnoća ipak mogla biti potvrđena:

- Pa nije, ne, neće toga biti sigurno. Dok se ne budem uverila u suprotno, ne želim da verujem u to - kaže Branka i dodaje:

- Ona zna najbolje šta je bilo između njih, to je zatvoreni prostor, ali nadam se da će se uskoro utvrditi da li je trudna ili ne, da znamo - ili da okončamo ovu agoniju ili da planiramo budućnost.

Video: Teodorin bivši i Maotorina Sanja naskakali jedno na drugo ispod jorgana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. maj 2021 | 17:55

    Koliko si ti muzeva promenila?? Ti si nasla da pricas bilo sta, a menjala si ih kao carape. Nije ni cudo sto ti je cerka "elitna" manekenka. Plasi se da ne ostsne bez klijenata i posla ako zatrudni jer joj pada cena drasticno.

  • Raja

    18. maj 2021 | 18:30

    A šro je nije vaspitala kako treba

  • D:)

    18. maj 2021 | 18:51

    On je za nju premija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA