≫ 

Mnoge poznate ličnosti, među njima i Vesna, ljube decu u usta: Pedijatar i psiholog to osuđuju

- Svi oko mene grle i ljube decu u usta, ne znam zašto je to štetno, i u inostranstvu sam to videla da je to normalno - rekla je Vesna

  • 17
Vesna, Đole Đogani Vesna Đogani, Prtintskrin: TV Pink

Mnogobrojne poznate ličnosti, kako strane, tako i domaće, neretko svoju decu ljube u usta, a jedna od njih je i pevačica Vesna Đogani.

Vesna istiiče da ne vidi problem u tome da neko decu ljubi u usta, a sa druge strane pedijatar i psiholog imaju drugačiji stav.

- Ljubim svoju decu u usta. Sina sam prestala da ljubim kad je ušao u pubertet, negde u petom, šestom razredu. Meni je potpuno prirodno da se deca ljube u usta i nije mi jasno zašto to osuđuju, pazim samo kad sam našminkana - rekla je Vesna za Kurir i dodala:

- Zagrljaj i poljubac nas leče. Svi oko mene grle i ljube decu u usta, ne znam zašto je to štetno, i u inostranstvu sam to videla da je to normalno. Pedijatar mi je čak rekao da je to normalno i da tako jačam imunitet svom detetu. Đole takođe ljubi svoju decu.

Pedijatar otkriva da li je ljubljenje dece u usta izraz ljubavi, kako deca shvataju ovu vrstu poljupca, kao i koje su negativne posledice ovakvog izražavanja ljubavi.

- Poljubac je divna stvar i jako važna za odrastanje deteta, ali baš u usta ne, to može da dovede do toga da dece dobije klicu bakterija koju majka ima i da onda nastanu razni problemi. U usta se ljubi partner, a deca ne - rekao je pedijatar Saša Milićević za Kurir i dodao:

- Postoje različite infekcije ne samo usne duplje, nego i disajnih puteva, zato to treba i izbeći. Usta su ulazan put za infekcije, zato se takav poljubac treba izbegavati. Pogotovo ne treba ljubiti sinove u kasnijem dobu, to može da ima neke svoje posledice.

- Mislim da to nije način da se pokaže ljubav prema detetu, postoji hiljadu drugih opcija. Fizički kontakt sa decom je bitan, ali ljubljenje u usta je pomeranje granice - rekao je psiholog, Ana Janković za pomenuti medij.

Video: Vesna Đogani u satenskoj haljinici izazovnim pokretima ostavila sve bez daha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    19. maj 2021 | 18:10

    Totalna bolestina je ljubiti decu u usta, a ko misli drugacije, nije sasvim nabazdaren.

  • Mihailović

    19. maj 2021 | 18:42

    Ne mogu gledati kad starija osoba ljubi dete u usta...

  • Ja

    19. maj 2021 | 17:46

    Ti sto ljube decu u usta nisu normalni,to je glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA