≫ 

Žena koja je živela sa Džejem progovorila o njegovim poslednjim danima: Alkohol nije batalio

- Ponekad mi kaže da ide na kafu, a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića kako pije sa ljudima iz kraja - rekla je Andrijana

  • 1
Andriana Tomanic, Dzej Ramadanovski Andriana Tomanic, Dzej Ramadanovski, Foto: Facebook/naki81, Nikola Tomić

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra prošle godine, a Andrijana Tomanić, koja je godinama živela sa pevačem, kaže da je često išao u kafanu sa prijateljima.

Andrijana je ispričala da Džej navodno nikada nije presato da pije alkohol i da je to krio, a poznato je da je nekoliko godina pre smrti imao ozbiljnu operaciju.

- Jeo je nezdravu hranu, nikako nismo mogli da utičemo na to da počne da drži dijetu. Ceo život je živeo kafanski. Zdravlje trpi zbog takvog načina života. Alkohol nikako nije bataljivao, voleo je da popije, a posle svakog pregleda, pitao je lekare da li sme da pije i koliko - rekla je Andrijana.

- Ponekad mi kaže da ide na kafu, a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića kako pije sa ljudima iz kraja - priseća se Andrijana koja je istakla da nije imala srca da mu zabrani piće.

- Znala sam da me laže da ne pije alkohol, ali nisam mogla da ,mu zabranim, nisam imala srca. Mnogo mi je teško da se pomirim sa tim da je otišao, sve mi je teže - zaključila je Andrijana za Srpski Telegraf.

Podsetimo, Džeju je 6. decembra izenada otkazalo srce, a nako što je ekipa Hitne pomoći pokušala da ga reanimira, Džej je, nažalost, preminuo.

Video: Aca Lukas: Mnogi su Džeja zaboravili, a sad licitiraju s ljubavlju prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA