≫ 

Uraganke napravile "ram ba ba bam" na Tviteru: Organizatori Evrosonga im se zahvaljuju!

Nastup naših devojaka najgledaniji je na platformi Jutjub, što su potvrdili i organizatori Evrovizije

  • 3
Hurricane, Srbija, Drugo polufinalno veče Evrovizije, Eurovision, Eurosong, Evrovizija Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Naše predstavnice na ovogodišnjoj Evroviziji, grupa "Hurricane" nakon svog nastupa u drugoj polufinalnoj večeri na zvaničnom tviter profilu "Eurosonga" imaju najveći broj tvitova, 

One su nastupile kao devete po redu i svojom energijom prisutne, ali i publiku kraj malih ekrana oduševile energijom, pevanjem i pojavom.

Naime, nakon njihovog nastupa na zvaničnom Tviter nalogu Evrovizije osvanuo je tvit: „RAM BA BA BAM!“što je inače deo refrena pesme "Loko loko", koju su otpevale naše devojke.

Nastup naših devojaka najgledaniji je na platformi Jutjub, što su potvrdili i organizatori Evrovizije, a iz sata u sat je sve gledaniji.

- Hvala vam što ste ovaj nadahnuti tvit učinili najslušanijim večeras - piše u objavi na njihovom zvaničnom profilu.

Podsetimo, na Jutjubu Srpkinje beleže fenomenalne rezultate, pa se njihova pesma sluša više nego bilo koja druga iz sinoćnjeg polufinala, dok pregleda na njihovom nastupu ima više nego ostale zemlje koje su juče nastupale - i to zbirno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    21. maj 2021 | 21:41

    Svaka vam cast devojke,onakva energije,glasovi,igra I to sve deluje lako kada vi radite,zato I jeste tu gde jeste.Nase a najbolje!!!

  • Ja

    21. maj 2021 | 22:15

    Na yt za tačno 24h imale su 3,6 miliona pregleda! Bravo devojke!

  • Lena

    22. maj 2021 | 09:42

    Ma bravo,super ste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA