≫ 

Elma došla kod Tase kao specijalni gost: Otkrila zbog čega je stopirala karijeru, razlog je pretužan

- Anastasija otprilike u životu ima sve, ali ja joj svakako želim puno sreće i uspeha u životu i radu, to je naša princeza - rekla je Elma

  • 0

Pevačica koja je nekada žarila estradnom scenom, Elma Sinanović, u nikad boljem izdanju došla je na proslavu 23. rođendana mlade koleginice Anastasije Ražnatović.

Kako je otkrila, Cecina ćerka imala je specijalnu želju, a ona je odlučila da joj je ispuni.

Za rođendan, Anastasiji je poželela ono najbitnije.

- Anastasija otprilike u životu ima sve, ali ja joj svakako želim puno sreće i uspeha u životu i radu, to je naša princeza - rekla je Elma i pohvalila njene nove pesme.

- Baš mi se sviđaju pesme, preslušala sam dva, tri puta. Baš su dobre, sviđaju mi se na prvu, moderne, što se od nje očekuje.

Da će uveličati veselje svojim glasom, uopšte nije bilo upitno, ali je Anastasija imala posebnu želju.

- Ja sam pozvana kao gost, ali Anastasija je izrazila želju da ja budem specijalni gost što se tiče pevanja, tako da ću pevati. Mislim, zapevaću sigurno - rekla je Sinanovićeva i šta joj je Tasa tražila.

- Tražila mi je sve pesme koje ja inače ne forsiram na nastupima. Tasa je poželela "Feniks" da čuje i neke još moje stare pesme, i morala sam da ih čujem, da se vraćam na tekstove, da ih preslušavam baš.

Kako kaže, nedostaje joj muzička scena, posebno nastupi.

- Najviše mi fali publika, nastupi, pogotovo poslednjih godinu i po dana, tako da sam se stvarno zaželela tog kontakta sa publikom - priznala je Elma i otkrila zbog čega je dugo nije bilo.

- Bilo je raznih razloga, posebno porodični problem. Povukla sam se zbog porodice, zbog muža koji je bio bolestan, ali šta ću. Taj period je iza mene, nadam se da se sad vraćam na velika vrata.

Na pitanje da li joj je suprug svojevremeno branio da se bavi pevanjem, odgovorila je:

- Moj suprug je bio moja najveća podrška, jako mi je krivo kada tako nešto čujem. On je bio taj koji je insistirao da ja nešto snimim i da se na profesionalan način bavim muzikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA