≫ 

Ivan Gavrilović potpisao papire za razvod braka, ljubavnica njegovoj ženi odredila šta će dobiti

- Moram da dodam da sve što joj pripada ona će dobiti, što joj ne pripada, neće - rekla je Milijana misleći na Ivanovu ženu

  • 8
Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović / Printskrin: Happy TV

Ivan Gavrilović (52) potpisao je papire za razvod braka, koji je krah doživeo zbog Milijane Bogdanović (23) koja je postala poznata zbog veze i braka sa 53 godine starijim Milojkom Božićem.

Gavrilović je ljubavnici rekao da "jedva čeka razvod",

- Bila sam zatečena tim vestima. Nisam verovala da će sve to da uradi zbog nas. Kada su mi Parovi rekli da je podneo papire za razvod bila sam presrećna. Stvarno me je iznenadio - rekla je Milijana.

- Prvo sam mislila da se svi šale sa mnom. Proveravala sam i kod Merlina. Bili smo u toaletu i nismo imali bubice. Pitala sam ga otvoreno da li je istina sve to za podnošenje zahteva za razvod. On mi je rekao da je dao sve podatke i da je rešio da okonča svoj brak. I dalje sam nepoverljiva. To dok ne vidim, ne znam šta je istina - nastavila je.

- Ivan mi je pokazao papir. Kada sam videla da je tu pravnik i da je Ivan sve to lagano potpisao, baš sam se iznenadila. Da sam i želela da odgovorim na sve negativne i pozitivne prozivke, ja nisam znala tog momenta šta da kažem od šoka. Nisam očekivala, ali sam pozitivno iznenađena. Mislim, ako je već odlučio da uradi to, mislim da bi bilo pametnije za Marinu da potpiše - rekla je Milijana.

- Moram da dodam da sve što joj pripada ona će dobiti, što joj ne pripada, neće - rekla je Milijana misleći na Ivanovu ženu.

Posle svega, Ivan je na sve ovo bez trunke griže savesti rekao:

- Bravo, Milijana!

Podsetimo, Ivanova supruga Marina dala je izjavu u martu, kada ju je muž prevario sa Milijanom.

- On može da radi šta god poželi do određene granice, ja se nisam razvela i dalje smo u braku jer se ove stvari ne rešavaju preko rijalitija, nego u četiri oka. On ima 52 godine i nije dete, vrlo svesno radi to što radi. Njemu i toj devojci, kojoj ni ime ne znam, želim svu sreću, pa makar i da sve ovo bude samo igra. Ali, ako nije čekam da izađe pa ćemo videti šta I kako dalje – rekla je Marina za Informer.

- Ivan jako dobro zna u kakvom su mu stanju roditelji, kakve ih je ostavio kod mene i ko vodi računa o njima. Otac mu je operisan jako je loše, nosi kateter i pelene. Majka mu je doživela moždani udar, a ujak mu je preminuo pre nekoliko dana od posledica korona virusa. Svako nosi svoj krst i njemu na čast ako sve ovo svesno radi, ja sam pred Bogom čista, a on ne znam kako može mirno da spava - objasnila je tada Marina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    26. maj 2021 | 11:46

    Narod treba da pise peticiju, za ukidanje rialiti programa, jel su zatrovali naciju, uništili omladinu!!!!!

  • Ccc

    26. maj 2021 | 12:18

    Uzivo se rasturaju brakovi! Na nacionalnoj te ve!!!

  • Er

    26. maj 2021 | 11:40

    Da li smo normalni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA