≫ 

Neda Ukraden otkrila recept za savršenu liniju: Evo kako pevačica u osmoj deceniji izgleda savršeno

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida 19 stalno bila kod kuće - otkrila je pevačica

  • 4
Neda Ukraden Neda Ukraden, Printskrin: Youtube/Ami G Show

Pevačica Neda Ukraden (70) otkrila je da se tokom pandemije korona virusa ugojila četiri kilograma jer se slabo kretala i stalno je nešto kuvala, međutim, nedavno je rešila da promeni ishranu i posveti se vežbama, pa je lako vratila idealnu liniju.

Neda kaže da se sada njena ishrana bazira na proteinima i da izbegava ugljene hidrate i šećere.

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida 19 stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte - započinje Neda za "Kurir", koja se posvetila posebnom režimu ishrane.

- Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - iskrena je pevačica.

Pored ishrane, Neda je promenila i način života, pa je počela redovno da trenira.

- Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vežbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze - završava priču pevačica.

Evo šta jede Neda Ukraden

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savet: Ako osetite glad, popijte čašu vode ili čaj od đumbira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA