≫ 

Jovana Jeremić: Ne prelazim na TV Pink, nisam napravila nikakav dogovor

- Niko me nije zvao, niti sad razmišljam o tome. Kad budem napravila dogovor, obavestiću vas - kaže Jovana za Telegraf.rs

  • 8
Jovana Jeremić Jovana Jeremić / Foto: Nikola Tomić

Nakon informacija da je dogovorila prelazak na televiziju Pink, voditeljka Jovana Jeremić za Telegraf Jetset ističe da "nema ni govora o bilo kakvom prelasku", za sada.

- Ne idem na Pink, to je potpuna dezinformacija, baš kao i što je dezinformacija da idem na Prvu. Kao što sam i rekla, hoću da se posvetim detetu. Ni o kakvom prelasku nema govora, nisam napravila nikakav dogovor - kaže Jovana.

Na naše pitanje da li ju je neko sa Pinka zvao, kaže:

- Ne, niko me nije zvao, niti sad razmišljam o tome. Kad budem napravila dogovor, obavestiću vas.

Podsetimo, nakon što smo ekskluzivno objavili informaciju da je Jovana dala otkaz na Hepiju, na televiziji na kojoj je bila jedno od zaštitnih lica, ona je rekla:

- Dala sam otkaz, želim da se posvetim detetu, koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na TV Hepi, zasad nemam poslovnih ponuda, nisam zabrinuta, posla će uvek biti.

Inače, Jovana je vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo", od 2016. godine vodila je rijaliti-šou "Parovi", a kasnije i rijaliti-šou "Snajke". Na istoj televiziji vodila je autorske emisije "Vikend šou" i "Ela-ela šou". Od 2019. ponovo je vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo" na istoj televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    28. maj 2021 | 16:13

    Koliko dobrih doktora, profesora koji su potrebni Srbiji daju otkaz iz svojih službi nigde se ne prikazuje, a o ovoj se piše dva dana..

  • Ja pa ja

    28. maj 2021 | 15:09

    Ma kome ova uopšte treba

  • Ena

    28. maj 2021 | 17:08

    Toliko price o njenoj sposobnosti o njenom vodjenju jutarnjeg programa o karijeri koja je tako bitna i sad odjednom otkaz kao fol zbog detwta.Ja pa ja pa ja pa ja pa ja zavrsila fakultet i niko kao jaaaa.Ovakve umisljene mi se gade videti na tvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA