≫ 

Skandalozan "oglas" rijaliti zvezde: Maca javno traži partnere za snimanje filmova za odrasle

Maca je istakla i kako će je od svake nevolje spasiti dečko ili moćnici sa kojima se "druži"

  • 13
Maca Diskrecija Maca Diskrecija / Foto: Marko Jovanović

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, više ne želi da se pojavljuje u rijaliti programima, pošto joj "sasvim dobro ide i bez njih".

Tako kaže, dok šokira ljude dok javno objavljuje oglas, govoreći da su joj potrebni muškarci koji će sa njom da snimaju filmove za odrasle.

O ovome već uveliko pišu i hrvatski mediji, kojima je Maca iz nekog razloga vrlo česta tema u medijima, a najzanimljivi deo im je njena izjava da "iza rešetaka neće završiti jer ima dečka političara koji će je spasiti od svih nevolja".

Takođe, Maca je istakla i kako, navodno, "njene usluge koriste brojni moćnici pa i od njih može zatražiti pomoć ako bude potrebno".

- Počinjem snimati filmove za odrasle. Svi koji su zainteresovani da snimaju sa mnom, nek mi se jave - poručila je starleta na svom Jutjub kanalu.

Kada je reč o "hejterima", Maca je poručila da im je bolje da plate račune, nego nju da tuže, pošto "ima dečka političara koji će je spasiti od rešetaka".

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem kod njih ili oni kod mene. Uglavnom su to zgodni muškarci, a neke devojke bi to mogle samo sanjati - rekla je Maca i pohvalila se kako joj oni kupuju skupe poklone.

Istakla je i kako se prostitucijom počela baviti zbog siromaštva, odnosno, kako bi prehranila porodicu.

Inače, nijedan Macin video u kojem iznosi razne šokantne stvari, nije skinut sa Jutjuba, pa je tako dostupan svima.

Ono što ljudi sada takođe komentarišu jeste njen izgled, pa mnogi konstatuju da bi je "teško prepoznali da je negde vide".

Video: Bela Torn- novo ime u svetu filmova za odrasle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA