≫ 

Jovana Joksimović: Željko je moj i Božiji, nema tu šta da se doda. Ponosna sam što sam njegova žena

- Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju - istakla je voditeljka

  • 7
Jovana i Željko Joksimović Jovana i Željko Joksimović / Foto: Nikola Tomić

Jovana Joksimović govorila je o braku sa suprugom Željkom, ljubomori, deci, nesigurnosti, u intervjuu koji je dala magazinu "Azra".

Kako je istakla, nikada joj nije predstavljalo teret to što je životna saputnica jednog od najuspešnijih muzičara na ovim prostorima.

- Ne, zato što smo se od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško - rekla je voditeljka, a potom dala odgovor na pitanje da li joj je smetalo kada je tituliraju kao "ženu Željka Joksimovića".

- Da mi to smeta, značilo bi da se nisam dovoljno izgradila u svojoj karijeri. A jesam. I sada mogu da me tituliraju kako god hoće. Pa i tako - supruga Željka Joksimovića. Uostalom, ponosim se time, koliko i svojom karijerom - priznala je.

Na pitanje da li je ljubomorna kao supruga, Jovana je rekla:

- Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju.

Kako je istakla, Željko i ona uvek traže balans kada je reč o vaspitanju njihovo troje dece - sina Koste i bliznakinja Ane i Srne.

- Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo - rekla je Joksimovićka.

Danas pleni samopouzdnjem, ali kaže da nije tako bilo oduvek.

Na tome je, kako je priznala, godinama radila.

- Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zameni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje - rekla je Jovana.

Na pitanje šta bi promenila u karijeri, rekla je:

– Karijere nema, ako na vreme ne shvatiš da moraš stalno da se menjaš, učiš, postaješ bolji. Samim tim, da sada nešto želim da promenim, zakasnila bih. Hvala Bogu, menjala sam se na vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    29. maj 2021 | 13:43

    Vala neka je,a i neka ti ga

  • Realno

    29. maj 2021 | 11:53

    Zena je rodjena pod srecni zvezdom

  • Svetlana G.

    29. maj 2021 | 17:19

    Celu karijeru je izgradila zahvaljujući dugim nogama i ultra minićima, predivnim osmehom i to je očito bio pun pogodak u kombinaciji sa dobro vođenim emisijama uz pokoji lapsus. Sad mogu samo da joj zavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA