≫ 

Kako je biti samohrana majka? "Ništa nije teško kad si Suzana Mančić"

- Bog me pogledao i kad sam se razvela, nisam imala posla ni prihoda, ali odjednom se sve desilo - ispričala je voditeljka

  • 7
Suzana Mančić Suzana Mančić, Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić rado odgovara na pitanja o privatno životu, a sada je progovorila o aktuelnim temama, kao i o tome kako je biti samohrana majka. 

Naime, ona se prvo osvrnula na stanje u Grčkoj, gde joj živi suprug.

- Ja do Atine idem avionom, mnogo je daleko da bih vozila. Situacija jeste bolje, ali oni na ulici i dalje nose maske, osoblje nosi duple maske u restoranima, to mi je mnogo žao. Vakcinacija je u jeku. Ja se još nisam vakcinisala, imam antitela u porastu konstantno, pa mi je glupo, iako moram stalno da radim PCR. Nisam imala jače simptome i na vreme sam reagovala, svi koji su tako reagovali su prošli kao ja. Oni koji su čekali i zavaravali se nisu prošli dobro i izgubili smo kolege, prijatelje, komšije. Kad pogledam imenik, žao mi je da obrišem broj.

Suzana je otvoreno pričala i na temu "kako je biti samohrana majka u Srbiji"

- Ništa nije teško kad si Suzana Mančić. Bog me pogledao i kad sam se razvela, nisam imala posla ni prihoda, ali odjednom se sve desilo. Nisam se ja mnogo mučila kao samohrana majka. Biti samohrana majka za jednu običnu srpsku ženu je druga priča, ali za mene nije bilo tako. Muške figure je uvek bilo, ali mi je najteže bilo kada mi je otišla majka, to je bio veliki udarac. Muškarci ne mogu nešto da pomognu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    30. maj 2021 | 23:15

    Nadjes bogatog partnera i resis problem

  • Baja

    30. maj 2021 | 22:01

    Kako je biti samohrani tata, to treba istrazit, mame znaju kuhat i ostale stvari.

  • xxx

    31. maj 2021 | 08:13

    Gledajuci danasnje devojke i zene shvatam da je Suzi skroz u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA