≫ 

Žena Ljube Perućice uočila kameru u kabini butika u tržnom centru: Izbio skandal, zvala policiju

Ljuba tvrdi da su nadležni organi navodno potvrdili da kamera "radi i snima u vrhunskoj rezoluciji"

  • 18
Aleksandra Mladenović, rođendan Katarina i Ljuba / Foto: ATA Images

Bivša voditeljka i supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, tvrdi da je doživela neprijatno iskustvo, kada je primetila kameru dok je probala stvari u butiku u jednom tržnom centru u Beogradu.

Naime, Katarina je u kabini isprobavala odeću, kada je prometila kameru iznad glave, koja ju je, kako tvrdi, snimala.

- Probavala sam garderobu gola i videla kameru. Pošto mi kažu da sam luda i da oni ne snimaju, ja želim da dođem do tog snimka sada - rekla je Katarina u snimku koji je objavila na storiju.

Perućica tvrdi da se njegova supruga odmah obratila zaposlenima i menadžmentu kada je primetila kameru, a da su joj oni rekli da "to nije kamera". 

Međutim, Ljuba je istakao da je njegova supruga odmah pozvala i policiju, te da su im navodno potvrdili da kamera "radi i snima u vrhunskoj rezoluciji".

Pevač je saopštio i kako su im se navodno obratili i neki bivši radnici ovog butika, koji su im rekli da kamera snima, ali da navodno te snimke niko ne gleda, osim u slučaju krađe.

Međutim, Perućica je želeo da upozori javnost, naglašavajući da je nezakonito snimanje na mestu na kom se sporna kamera nalazi.

Ovim povodom kontaktirali smo menadžera butika u kojem se sve navodno izdešavalo, ali nam je rečeno da je na pauzi i odgovori su odloženi.

Pola sata kasnije, kada smo ponovo pozvali, kratko su nam rekli:

- Nemamo komentara na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    1. jun 2021 | 12:14

    Koji je butik u pitanju?!

  • kiko

    1. jun 2021 | 12:01

    Gde moze da se vidi taj snimak!?

  • Caca

    1. jun 2021 | 14:47

    Pa ionako se stalno slikaju gole. Ali njoj ovaj smeta jer ne moze da se fotosopira i obradi pa onda da se objavi. To je njoj krivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA