≫ 

Italijanski milioner nakon revakcine upoznao "srce" Beograda: Uživao je vidno raspoložen

Đanluki se očigledno i te kako dopao Beograd

  • 4
Đanluka Vaki Đanluka Vaki i njegova partnerka Šenon, Foto: Marko Jovanović

Popularni italijanski milioner Đanluka Vaki (52) danas, 2. juna, na Beogradskom sajmu primio je drugu dozu vakcine protiv korona virusa, a nakon revakcinacije neko vreme proveo je u Beogradu.

Vaki je nakon prve doze u Beogradu odmah otputovao u Italiju, ali je ovog puta tokom posete Srbiji malo bolje upoznao našu prestonicu, kao i naše specijalitete.

Italijanski milioner je sa suprugom Šeron i zamenikom gradonačelnika Beograda, Goranom Vesićem, uživao u popularnom restoranu na Dorćolu.

Đanluka i Šeron bili su vidno raspoloženi, a strpljivo i ljubazno su pozirali sa ljudima koji su želeli da se fotografišu sa njima.

Đalukina partnerka nije skidala osmeh sa lica, a sve je očarala svojom lepotom i pozitivnom energijom koju emituje, pa ne čudi što je osvojila srce miljeniku žena.

Inače, italijanski milioner ima samo lepe reči za našu prestonicu, ali i za naše ljude.

- Svaki put kada sam došao bio sam srdačno dočekan. Grad je veoma moderan, futuristički, a ljudi su veoma gostoljubivi i veoma prijatni prema svima - rekao je, između ostalog, Đanluka nakon vakcinacije.

Fotografije Đanluke i Šeron iz resorana "Dorćoleta" možete videti u galeriji iznad.

Video: Iz Srbije brale: Đanluka Vaki tvrdi da ima srpske korene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA