≫ 

Nakon zajedničkih momenata sa dečkom u Crnoj Gori, Milica Pavlović "šuri" u provokativnom izdanju

Pevačica je blistala u provokativnom izdanju

  • 4
Sofija Milošević, Sofi Milo Milica Pavlović, Foto: Nikola Tomić

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović nakon boravka u Crnoj Gori kod dečka, Nikolasa Saveljića, u provokativnom izdanju ne skida odmeh sa lica u centru Beograda.

Milica je blistala u mini crvenoj haljini sa dubokim dekolteom, koju je uparila sa roze štiklama. Ona je izgledala veoma zanosno, pa ne čudi što su se mnogi okretali za njom.

Podetimo, pevačica je nedavno boravila u Crnoj Gori, a iako nije objavljivala zajedničke kadrove sa dečkom, odao ih je jedan detalj da uživaju zajedno.

Naime, dok se ona snimala, u kadru je bila ruka njenog izabranika, koji ima prepoznatljive tetovaže. Ona ovog puta nije želela da priča o svom dečku Nikolasu, sa kojim je godinu i po dana u vezi, a javnost je tek nedavno saznala za ovu romasu.

Kako se Milica skockala za otvaranje modnog ateljea Sofije Milošević i zašto svi kažu da blista nakon boravka kod dečka, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA