≫ 

Estrada se okupila na slavlju Ražnatovića: Evo ko je od poznatih bio na Željkovom rođendanu

Bilo je raznih toaleta, a gosti su bili veoma elegantni

  • 12
Željko Ražnatović, proslava prvog rođendana Foto: Nikola Tomić

Porodica Ražnatović organizvala je slavlje povodom 1. rođendana Veljkovog i Bogdaninog sina Željka Raznatovića, a na proslavu došle su brojne poznate ličnosti.

Proslava je bila u jednom prestoničkom restoranu koji je bio čarobno ukrašen. Slonovi, tigrovi, palme i jastuci na podu, baloni svuda, a sve je izgledalo bajkovito.

Na rođendanu malog Željka bilo je puno Cecinih kolega koje su se skockale od glave do pete za ovu priliku. Bilo je elegantnih kreacija, ali i provokativnih, a ni muškarci ne zaostaju za ženama kada je poseban stajling u pitanju.

Pored članova porodice, na slavlju Ražnatovića bili su Sloba Radnović, Haris i Melina Džinović, Saša Matić, Aca Lukas, Marina Visković, Sanja Đorđević sa ćerkom, Uroš Živković, Žika Jakšić, Lena Čolak, Damir Handanović, kao i mnogi dugi.

Ko je od poznatih bio na Željkovom prvom rođendanu i kako su se skockali, kao i članovi porodice Ražnatović, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA