≫ 

Dok Milica Pavlović uživa sa zgodnim Crnogorcem muškarci joj prilaze: "Imam puno udvarača..."

- Kao i svaka devojka, maštam o tome da moje venčanje bude veliko, lepo i bajkovito - priznala je pevačica

  • 13

Pop zvezda Milica Pavlović priznala je da je zaljubljena i ima mnogo udvarača nakon što je javnost saznala da je u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem.

- Uvek sam zaljubljena. U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, postala sam sama sebi dosadna, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili - rekla je Milica za Telegraf.rs.

Mlada pevačica nije želela da priča o svom izabraniku sa kojim je godinu i po dana u vezi, ali kao i svaka devojka, kako je rekila, mašta o svom venčanju.

Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito - rekla nam je Pavlovićeva.

Milica je nedavno položila vožnju, a kako nam je priznala, ni psovke joj neće biti strane kada se bude iznervirala za volanom.

Ja sam šou za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo "P", koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Pošto imam probnu vozačku dozvolu, a ne smem prve dve godine ne smem da budem sama u kolima, pa uvek maltretiram prijatelje da sednu sa mnom u auto. Imaju strpljenja i veruju mi - iskrena je pevačica.

- Mislim da ću psovati u nekim situacijama tokom vožnje - rekla je Pavlovićeva, koja se pojavila na otvaranju modnog ateljea manekenke Sofije Milošević.

Video: Milica Pavlovic zabavlja ljude i prolaznike u rizortu u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZH

    5. jun 2021 | 13:32

    Tako obučena, tj polugola usred dana u srcu Beograda 🙏🙏 Bila bi lepša da malo pokrije. Da li je moguće da je to ukus ljudi u Srbiji.

  • A. P

    5. jun 2021 | 17:21

    Novo komponavane pevacice plus nadri glumice.

  • Vodolijax

    5. jun 2021 | 17:02

    Mala opasno glumi neku profinjenost.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA