≫ 

Jovana Jeremić i Marić o novoj voditeljki jutarnjeg programa: "Ne znam što su izabrali Anđelu..."

Jovana je, na iznenađenje mogih, nedavno dala otkaz na Hepi televiziji

  • 6
Milomir Marić, Jovana Jeremić, Anđela Lakićević Milomir Marić, Jovana Jeremić, Anđela Lakićević, Foto: ATA Images, Nikola Tomić, TV Happy

Nakon što je voditeljka Jovana Jeremić, pre nekoliko dana dala je otkaz na Hepi televiziji, nju sada zvanično menja Anđela Lakićević.

Anđela će, naime, jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo" voditi petkom, subotom i nedeljom zajedno sa Božidarom Gutićem.

Milomir Marić pohvalio je Anđelu, ali je istakao da ne zna kako je došlo do odluke da baš ona zameni Jovanu, a bivša voditeljka jutarnjeg programa na TV Hepi poželela je sreću koleginici.

- Ostvarila sam šer od 21 u "Vikend jutru", ne sumnjam da će Anđela uspeti to da održi. Želim joj svu sreću u budućnosti - rekla je Jovana za Objektiv.rs.

- Ne znam kako su se odlučili za Anđelu. Ona dugo radi na Hepiju, vodila je razne emisije, profesionalna je glumica, završila je akademiju - rekao je Marić.

Podsetimo, još uvek nije poznato gde će Jovana nastaviti svoju porfesionalnu karijeru, a navodno ima brojne ponude sa različitih televizija.

Video: Jovana Jeremić ne odmara: Čim su se teretane otvorile vratila se svojim trening rutinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gačićeva

    5. jun 2021 | 11:33

    Obe imaju užasno iritirajući glas!! Nisu za jutarnji program jer mogu da mi oštete sluh!😂

  • Рус

    5. jun 2021 | 12:23

    Ma mene ovih dana baš zanima da li će Jovana da nastavi sa poslom ili će da vozi šleper...🤔

  • XY

    5. jun 2021 | 18:21

    Najbolja je Katarina. I Jovana Grgurevic je dobra. I, ove sto citaju vesti. Samo kad je, ova iritantna, nadobudna, japajajka otišla. Ali, tesko onima koji je /ako je/ prime. Mozda taj program nemam pa ce mi biti lakše da je ne gledam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA