≫ 

Pretukli su ga zbog uloge, glumac se u programu pojavio sa modricom: "Ovaj incident je fenomen"

Miljan je u programu uživo govorio o nemilom događaju

  • 8
Miljan Davidović Miljan Davidović, Printskrin: Youtube/Filiposs

Glumac Miljan Davidović fizički je napadnut 3. juna, u Beogradu, a sada se sa modricom na oku pojavio u jutarnjem programu na televiziji Prva.

Motiv napada nepoznatog muškarca na Davidovića je taj što mu se nije dopalo što je glumac u seriji "Igra sudbine" izbo njegovog omiljenog lika Ivana Ožegovića.

Miljan je tokom gostovanja govorio o incidentu, a smatra da je ta povezanost sa junacima i mišljenje da je serija stvarnost, "možda nastala zbog rijalitija".

- Serija ide svaki dan isto kao što i rijaliti ide svaki dan i onda ljudi misle da je i to rijaliti! Pogube se. Sa psihološke i fenomenološke strane je to jako zanimljivo - rekao je glumac.

- Meni se i ranije dešavalo posle neke epizode da mi kažu: "E, Janko, Janko..." ili mi bake viču "Nemoj da nam diraš Aleksu", ali posle ove epizode je valjda postalo ozbiljnije jer sam nožem izbo Ivana i on je završio u bolnici. Ali ovo što se dogodilo je incident. Fenomen je i meni - rekao je Miljan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA