≫ 

Tina Ivanović izvadila silikone, obukla bikini, a promena je očigledna: "Više nemam plastične grudi"

Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - rekla je Tina

  • 3
tina ivanovic Tina Ivanović, Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Pevačica Tina Ivanović nedavno je izvadila silikone iz grudi, a na fotografijama u bikiniju jasno se vidi razlika od pre i posle intervencije.

Tina gazi petu deceniju, ali joj i duplo mlađe žene mogu pozavideti na izgledu u minijaturnom kupaćem kostimu koji isttiče njenu zanosnu figuru.

Pevačica je pozirala u crnom dvodelnom kupaćem, a u prvom planu bile su njene duge noge, ali i dekolte koji više nije tako upečaljiv kao nekada, ali se Tina i te kako može pohvaliti zanosnim poprsjem.

"Prava lepotica i zgodnica", "Odlično izgledaš bez ogromnih grudi", "Bomba si! Ne trebaju ti silikoni", "Nikad bolje nisi izgledala!", "Telo za medalju!", "Predivna si", neki su od komentara.

Kao što je poznato, Tina je izvadila silikone iz grudi, a kako je jednom prilikom ispričala, pojala je se što ih je prvobitno stavila.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - rekla je pevačica nedavno.

- Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - rekla je Tina ranije.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    6. jun 2021 | 10:09

    Nebi ti nikad izvadila da nisi imala rak dojke. Ne pričaju priče za malu decu.

  • Ccc

    6. jun 2021 | 11:21

    Nije uzvadila nego smanjila, jer od grudi nista ne ostaje kada se ubacuju silikoni, tkivo se przi, bukvalno spaljuje, unistava se i tek onda se ubacuje silikon. Zato kada ih stave jednom, moraju ceo zivot da imaju silikone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA