Nakon što je zbog krize prodala imanje, Rada otkazala garažu: Skupo joj da plaća 120 evra mesečno

Rada svoj automobil parkira na ulici gde su obeležena mesta za automobile

  • 22
Radmila Rada Manojlović Rada Manojlović, Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović, kao i svi ostali estradnjaci, više od godinu dana nije nastupala i to se odrazilo na njen kućni budžet, zbog čega je navodno bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.

Rada od početka juna svoj automobil, skupoceni "rendž rover", parkira na ulici gde su obeležena mesta za automobile. U zgradi u kojoj iznajmljuje stan, godinama je rentirala i garažno mesto, ali 120 evra svakog meseca joj je sada mnogo. Pevačica navodno kiriju za stan plaća nešto više od 400 evra, tvrde njene komšije.

- Retko je viđam u poslednje vreme, mislim da ona i nije u Beogradu. Valjda je bila kod oca u Četerežu ili kod dečka Harisa Berkovića u Bosni, uglavnom u Beogradu nije bila puno tokom trajanja korone. Znam da stan plaća oko 400 evra, tako sam čula. Sigurno joj je bilo puno da plaća i zakup garaže kad već nije bila u Beogradu - rekla je jedna stanarka iz Radine zgrade za Kurir.

Na parking mestu ispred zgrade dva dana zaredom Radin automobil navodno je bio tu parkiran, a ne u garaži u sklopu zgrade.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci priznala da je prinuđena da proda zemljište koje je kupila dok je imala novca, zbog toga što više od godinu dana nije zaradila ni dinar.

- U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako - rekla je tada Rada.

Video: Niko kao ona! Rada se javno zahvalila JK na podršci posle incidenta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    6. jun 2021 | 10:59

    Zadnjicu bi prodali radi uzivanja i nerada...🙄🙄

  • rikajlo

    6. jun 2021 | 11:11

    Velika šteta, žao mi je. Ma u selo pa u berbu jagoda,malina, krastavaca, paprike. Pokondirene tikve, takve nam upropastiše decu.

  • beast

    6. jun 2021 | 10:46

    Sad ce rada kad krene po švici da lomi, kupi ce jos 4 stana i dve garaze :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA