≫ 

Severina se u kupaćem valja u pesku! Spreda "šuri", a otpozadi morate da pogledate

- Godine ti ne mogu ništa, bomba si - jedan je od komentara

  • 17
Severina

Severina, Foto: Instagram/severina

Pevačica Severina Kojić već nekoliko dana baškari se na Maldivima, a zbog kadrova u kupaćem kostimu mogi komentarišu "vau".

Severina uživa u sunčanom danu, a pored egzotične destinacije pokazala je ništa manje egzotičnije telo koje je za svaku pohvalu. Ona godine puni 50, a izgleda kao "avion" i bez problema može da stane na crtu i duplo mlađim devojkama.

Pevačica je pozirala u pesku, a na sebi je imala narandžasto-roze jednodelni kupaći kostim koji je pripijen uz njeno telo i istakao je savršenu figuru.

Jedna od fotografjia privukla je najveću pažnju i izazvala brojne reakcije, a to je ona na kojoj Seve pozira leđima okrenuta ka kameri, dok je njena zadnjica došla do izražaja.

"Umerena, odmerena, tek samo da nagovesti... Ova žena je top", "Savršena žena", "Nemam reči kako izgledaš!", "Godine ti ne mogu ništa, bomba si", "Ovaj prizor zaustavlja dah", neki su od komentara.

Video: Damir Handanović o karijeri, Marini Tucaković, saradnji sa Cecom i nesporazumu sa Severinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA