≫ 

Kaća Živković isprozivala Maju: Marinkovićeva će pobesneti zbog pevačicinog komentara

Ovo se Marinkovićevoj sigurno ne bi dopalo

  • 6
Katarina Živković, Maja Marinković Katarina Živković, Maja Marinković, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Katarina Živković komentarom upućenim muškarcima koji varaju svoje žene prozvala je i pecnula rijaliti učesnicu Maju Marinković.

Maja i njen dečko Janjuš, sa kojim je vezu započela u rijalitiju dok je on bio oženjen, a zatim se razveo zbog nje, mesecima unazad prave haos, svađaju se, vređaju, čak i tuku.

Kaća se na svom Instagram porfilu oglasila povodom odnosa Maje i Janjuš, koji su čas u ljubavi, čas u ratu, a njen komentar sigurno se nimalo ne bi dopao Marinkovićevoj.

- Svakom preljubniku bih poželela jednu Maju Marinković - napisala je Kaća.

"Pa, dobro je rekla", "Bravo, Kaća!", "U pravu si, svakom po jednu Maju", "Carica si, saglasna sam sa tvojim mišljenjem", neki su od komentara na ono što je napisala pevačica.

Podsetimo, tokom noći Maja i Jnajuš žestoko su se posvađali, pa je ona tom prilikom histerisala i pokušala da pobegne iz Zadruge. Nekoliko dana ranije Maja je u besi nakon svađe prošla kroz staklo i isekla se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    6. jun 2021 | 14:52

    Pa bila je preblaga za ovo stvorenje,ne znam kako to i da nazovem

  • Vr

    6. jun 2021 | 15:41

    Upravu je katarina

  • Рус

    6. jun 2021 | 15:09

    Kako bre ove estradne ličnosti misle da niko ništa ne zna. Pa ko je tebe "gurao" u estradu???? Piii..Sve ste sada nevine, a da mogu sobe da pričaju po Zlatiboru i ostalim odmaralištima svašta bi rekle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA