Maja Marinković uhodila Darka Lazića? Dolazila u Brestač, šutirala kapiju, vređala Marinu

- Svakodnevno ga je uznemiravala, a po Janjuševoj priči, i on je njoj stalno nešto obećavao - govori izvor

  • 7
Maja Marinković Maja Marinković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Aktuelna učesnica "Zadruge 4", Maja Marinković, prema rečima njenog rijaliti-dečka Marka Janjuševića Janjuša, imala je ispade u prošlosti, pa je tako proganjala i tada zauzetog pevača Darka Lazića.

Janjuš je navodno pretio Marinkovićevoj da će otkriti ime pevača kojem je Maja, kako je naveo, pokušala da uništi porodicu. Pred ulazak u "Zadrugu", Janjuš se poverio svom prijatelju, te otkrio da je Maja uznemiravala Darka Lazića.

- Maja je bila zaljubljena u Darka, upoznali su se na nekoj privatnoj proslavi i tu su se kao nešto muvali, ali on nije hteo da joj da broj telefona. To se dešavalo na leto 2018. godine, Maja još nije bila poznata javnosti, a Darko je tad bio na početku veze sa Marinom. Sve se to desilo pre nego što je ona ušla u "Zadrugu 2" i pre nego što je on doživeo saobraćajnu nesreću. Naravno, posle par dana ona je našla našla njegov broj telefona i krenula da mu šalje poruke - navodi izvor za Svet i nastavlja:

- Svakodnevno ga je uznemiravala, a po Janjuševoj priči i Darko je njoj stalno nešto obećavao, te da će da se vide, pa će kao da je vodi na piće, jednom prilikom joj je rekao da će je povesti sa sobom na tezgu, ali je posle nekog vremena samo prestao da se javlja - kaže izvor.

S obzirom da je Marina Gagić, sadašnja Lazićeva verenica, i tada njemu bila u prvom planu, nije mnogo mario za Maju, ali joj je ipak obećavao neke stvari.

- Tada je već zavoleo Marinu, pa je verovatno zbog toga isklurao Marinkovićevu. Maja je išla čak i u Brestač, dolazila je ispred njegove kapije, šutirala je i urlala da joj otvori vrata. Pravila mu je scene. Janjušu je sve to ispričala nakon što su izašli iz prošle sezone "Zadruge", sve mu je priznala. Mislim da ga je i nakon što je dobio dete više puta uznemiravala, pa čak i njegovu ženu, slala joj je poruke da je glupa i prosta jer veruje da joj je Darko veran - rekao je izvor za gorepomenuti časopis.

- Ona je bolesna osoba i njoj stvarno treba stručna pomoć. Ne izaziva Janjuš u njoj to ludilo, ona se tako sa svakim ponaša. Voleo bih da stvarno stavi tačku na tu priču sa njom, zbog nje je sve izgubio, ne mora još i glavu - završava izvor.

Podsetimo, u toku žučne svađe Maje i Janjuša, košarkaš joj je zapretio kako će obelodaniti sve njene tajne.

- Vređaću te svakog dana dok mi se ne skineš s k***a. Psihopato, uništila si mi porodicu. Ološu, svi su te j***i. K***o, sa 26 ljudi si se j****a da ja znam. Pevaču si zamalo uništila brak. Hoćeš da iznesem ime - vikao je Marko na svoju rijaliti-devojku.

Darka Lazića već je uhodila Miljana Kulić. Naime, nekoliko godina pre Miljaninih rijaliti-nastupa, Kulićeva je na svaki mogući način proganjala ne samo njega, već i još neke pevače, poput Mišela Gvozdenovića, Dušana Svilara i Milana Mitrovića. Zbog ovoga se Kulićeva čak i lečila, a o tome je pričala i u aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Video: Još jedno skandalozno divljanje Maje Marinković: Pokušala da pobegne, Janjuš je nosio kao malo dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al realno

    7. jun 2021 | 11:47

    Nije bio lud onaj Tito kad je slao mlade ljude na radne akcije...Kad ceo dan kopas,nemas vremena da razmišljaš o glupostima...

  • dg

    7. jun 2021 | 11:47

    Žena je duševno bolesna. Potrebno je samo jednom vidit njene epizode.

  • Ceca

    7. jun 2021 | 13:27

    Ova znaci 100% gora od Miljane.Miljana mala maca za nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA