≫ 

Tanja: Dušan je mučenik koji ne može da prihvati da sam ga ostavila! Ja sam podnela zahtev za razvod

- Moram da se branim od laži! - tvrdi Tanja

  • 19
Tanja Savić, Dušan Jovančević Foto: ATA images, Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić tvrdi da je pre godinu dana podnela zahtev za razvod braka od Dušana Jovančevića koji, kako kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila te je zbog toga povređen i, prema njenim prečima, menja priču.

Naime, nakon navoda da je Dušan nedavno podneo zahtev za razvod braka, Tanja tvrdi da je ona to uradila još prošle godine. Pevačica tvrdi da se Jovančević meša u njene razgovore sa decom i da joj govori da je on nju ostavio, a ne ona njega.

- O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: "Ja sam tebe ostavio, nisi ti mene", valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, da li je to nemoć ili ko zna šta, pa me navodi na svoju vodenicu. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva - kaže Tanja za Telegraf Jetset.

- Podnela sam zahtev za razvod braka prošle godine, ali nije bilo moguće da se razvedemo pre ovog aprila. Nije mogao da se realizuje dok ne prođe godinu dana, daje se godinu dana prostora ako supružnici ipak žele da se pomire - rekla nam je pevačica.

- Neko sam ko govori uvek istinu, ne volim laž, prevrtljive ljude, nepravdu i uvek ću stati na stranu slabijeg, u ovom slučaju to sam ja i moram da se branim od laži. Moja publika i moji ljudi moraju da znaju istinu i uvek ću je reći zato što ih poštujem  - dodala je Tanja.

Sa druge strane Jovančević tvrdi da je on ostavio pevačicu i da se, kako je rekao, on razvodi od Tanje, a ne ona od njega.

- Predao sam zahtev za razvod. Kad dobijem potvrdu šaljem vam i to. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila. Evo vam papiri, pa da vidite ko laže - rekao je za Blic.

Podsetimo, Dušan je pre više od godinu dana sinove Maksima i Đorđa odveo u Austaliju bez pevačicinog znanja, Tanja je alarmirala javnost, a po odluci suda deca će biti vraćena u Srbiju, ali pevačica nema starateljstvo, nadležni će o tome odlučivati naknadno.

Video: Onaj ko me ne zaslužuje, nemam šta s njim da pričam: Tanja demantovala da se pomirila sa mužem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    7. jun 2021 | 12:13

    Ućuti više ženo. Za tog mučenika sama si se udala. Imaš decu. Ostavi te stvari iza svojih vrata i za sud. Misliš ki da si veća i bolja ako toliko laprdas o intimnim stvarima. Postuj vreme koje si provela sa njim, ma kakvo bilo. I postedi svoju decu.

  • Jeste

    7. jun 2021 | 11:49

    A ti si jos veca mucenica pa se oglasavas samo da bi se o tebi nesto pisalo

  • Saša

    7. jun 2021 | 12:30

    Razvedite se bre već jednom i prestanite više da smarate sa vašim problemima. Podsećate me na priču o vreći i zakrpi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA