Top 5 momenata sa slavlja Ražnatovića: Arkanov simbol, dirljiv momenat sa majkom, lom sa Bajom

Kod Ražnatovića na slavlju bilo je mnoštvo pevača, a utisci su više nego pozitivni

  • 2
Zeljko Raznatovic, torta rođendan Printskrin: Instagram/desetka_na_ledjima, Instagram/bogdansrejovic, Telegraf, Foto: Nikola Tomić

Porodica Ražnatović 3. juna proslavila je prvi rođendan malog Željka, veličanstvenim slavljem koje su obeležili brojni detalji, a ovo je top pet momenata o kojima se danima priča.

Arkanov zaštitni znak jedan od motiva slavlja

Dekoracija za malog Željka u restoranu, gde je upriličeno slavlje, izgledala je bajkovito. Ideja koja je realizovana jeste da dekoracija bude inspirisana safarije, a pored cveća, palmi, jastuka i balona, svuda po objektu bili su i plišani tigrovi.

Takođe, na rođendanskoj torti bili su tigrovi, što je inače bio zaštitni znak Veljkovog oca, pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, Arkan je bio vođa Srpske dobrovoljičke garde, a ova paravojna jedinica u nardu je poznata kao "Arkanoi tigrovi".

Ražnatoviću je tigar zaštitni znak a kada je mali Željko napustio porodilište roditelji su ga izveli u nosiljki sa printom tigra.

Video: Ceca na prvom rođendanu unuka se setila Arkana: Na slavljenikovom stolu sedi veliki plišani tigar

Sve se orilo kada su Ceca i Baja Mali Kninža otpevali "Morem plovi jedna mala barka"

Baja je bio specijalni gost na Željkovom rođendanu, a momenat kada on i Ceca pevaju "Morem plovi jedna mala barka" i gosti su u transu, postao je vralan na mrežama.

U jednom delu Ceca je izmenila tekst, pa je zapevala "a u barci Arkanova majka", dok je Veljko stajao pred njom, a onda su se zagrlili i poljubili.

Video: Ceca zapevala s Bajom Malim Knindžom za Veljka: Ukrstili glasove uz Morem plovi jedna mala barka

Veljka "razbile" emocije kad mu je Ceca zapevala "Nagovori"

Najemotivniji momenat definitivno je bio kada je folk zvezda pevala svoj hit "Nagovori".

Tada je Vejko preplavljen emocijama, koje nije mogao da obuzda, stao ispred svoje majke i raširio ruke. Ovaj momenat raznežio je prisutne.

Video: Najemotivniji momenat, Ceca peva Veljku Nagovori

Spektakularna torta na tri sprata sa Arkanovim simbolom

Osim bajkovite dekoracije, veliku pažnju i oduševljenje izazvala je rođendanska torta za malog Željka koja je izgledala kao slatko umetničko delo.

Torta je bila na tri sprata, a pored kućice i raznih životinjica i drugih ukrasa, tik na tacni bila je igračka velikog tigra, što je, kako smo več naveli, Arkanov simbol.

Mali Željko u smokingu koji je njegov tata Veljko nosio na proslavi svog prvog rođendana

Sve je oduševilo saznanje da je mali Željko na proslavi nosio belo odelo sa crvenom leptir mašnom koje je Veljko nosio za svog prvi rođedan.

- Ovo je Veljkov smoking, u kojem je Veljko slavio prvi ođendan. Patike su nove, ali je ovo tatin stajling kada je napunio godinu dana - rekla je Ceca tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahah

    7. jun 2021 | 16:27

    A pa zato je JK digla frku i pocela da proziva Baju🤣🤣🤣

  • Jeca

    7. jun 2021 | 23:53

    Trebala je bar da ispoštuje da se prikladnije obuče ipak je ona baka malo svedenije, ova kombinacija je bas bzv, baš je ovog puta promasila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA