Muž Tanje Savić šokira: Ona ne želi da dođe po decu! Savićeva: Vraćam sinove, to ne može da podnese

Dok Jovančević tvrdi da je on prvi podneo zahtev za razvod braka, pevačica to oštro negira

  • 12
Tanja Savić, Dušan Jovančević Tanja Savić, Dušan Jovančević, Foto-kolaž: ATA Images

Pevačica Tanja Savić se već dugo bori za starateljstvo sa Dušanom Jovančevićem nad svojim sinovima koji žive u Australiji. Prema najnovijim navodima, Tanjin još uvek zakoniti suprug predao je u Australiji papire za razvod braka i izjavio da pevačica nije želela da dođe po njihove sinove u zemlju kengura, kao i da nije reč o tome da on njoj to brani.

- Sve je u redu, deca su kod mene, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po decu. Predao sam za razvod i javljam kada dobijem potvrdu da su nas razveli - rekao je Dušan za Alo.

Jovančević je izneo i svoju stranu priče u kojoj  tvrdi da je on ostavio pevačicu, a ne ona njega, kako je pevačica izjavljivala u emisijama i intervjuima za medije.

- Ja sam nju ostavio prošle godine i morao sam da čekam da prođe period od tih godinu dana da bih ispoštovao zakon i mogao da predam neophodnu dokumentaciju za razvod. Ovde mora da se sačeka najmanje godinu dana da sa partnerom budete fizički razdvojeni - objasnio je Jovančević.

Građanski brak između Tanje i Dušana je sklopljen u Austraiji još 2011. godine, a tamo će biti i rastavljen, po Dušanovim navodima, i bez Tanjinog prisustva.

- Brak može da se okonča i bez njenog prisustva pošto ne živimo zajedno od 7. aprila prošle godine. Oni znaju da je ona u Srbiji i vide koji vremenski period nije ulazila u Australiju - rekao je Tanjin muž.

Tanja Savić je reagovala na Dušanove navode i istakla da je ona ta koja je podnela zahtev za razvod braka.

- O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: "Ja sam tebe ostavio, nisi ti mene", valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, da li je to nemoć ili ko zna šta, pa me navodi na svoju vodenicu - rekla je Tanja za Telegraf JETSET.

Video: Tanja Savić proslavila 36. rođendan, a prijatelji su joj priredili veliko iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA