Oglasio se bivši muž Ane Mihajlovski nakon priče da je u vezi sa Marijom Karan

Marija se, nakon razvoda od holivudskog producenta, vratila u Beograd

  • 4
Marija Karan, Goran Stamenković Marija Karan, Goran Stamenković, Foto: ATA Images

Biznismen i vlasnik jedne produkcijske kuće, Goran Stamenković, oglasio se nakon priče da je u ljubavnoj romansi sa glumicom Marijom Karan.

Marija se nedavno razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, a mediji pišu da je lepa glumica u vezi sa Goranom, inače, bivšim mužem Ane Mihajlovski.

Glumica je dobila glavnu ulogu u seriji "Dinastija" koju snima Goranova podukcijska kuća, a kako Stamenković tvrdi, kada je u pitanju odnos sa Marijom, radi se samo o poslovnoj saradnji.

- Marija i ja nismo u vezi, to nije istina. Ona radi na seriji koju mi produciramo, samo sarađujemo  - rekao je Goran za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Marija iz braka sa Džoelom ima sina, dok Goran sa Anom ima ćerku, a bivši supružnici su u odličnim odnosima i često se viđaju, čak i putuju zajedno, zbog naslednice.

Marija je tokom braka sa holivudskim producentom živela u Americi, međutim, nakon razvoda, vratila se u Srbiju i posvetila se svojoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    8. jun 2021 | 13:13

    Je li to ona Marija što nas je prozivala i omaložavala da ne znamo ni sta je e mail adresa? Sta bi , opet je Srbija majka.Šutnuo baja pa aj ti vrati se u zemlju neznalica.🤣🤣🤣.

  • Jelena

    8. jun 2021 | 12:45

    Umisljena zena! Dobila sut kartu,a do tada nisi je mogao upitati nista Ni sarma,ni talenta

  • Срб

    8. jun 2021 | 12:36

    Волео бих да се сви који оду не врате Србомрсци и пљувачи Србије останите тамо учинићете добро и нама и Србији

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA