≫ 

Pevačice VS glumice koje su isto godište: Neke su, bukvalno, kao nebo i zemlja

Nisu sve poznate dame negovane na isti način, zbog toga što pojedine umetnice neguju prirodan izgled, dok su mnogobrojne zvezde radile razne estetske korekcije kako bi izgledale mlađe

  • 29
Severina - Nataša Ninković, Jelena Karleuša - Ljubinka Klarić, Seka Aleksić - Sloboda Mićalović Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay

Poznate ličnosti veoma vode računa o svom izgledu i pojavi, zbog čega javnost neretko komentariše da im krštenica i fotografija nisu u skladu. Ipak, nisu sve poznate dame negovane na isti način, zbog toga što pojedine umetnice neguju prirodan izgled, dok su mnogobrojne zvezde radile razne estetske korekcije kako bi izgledale mlađe.

Predstavljamo vam listu 10 pevačica i glumica koje su isto godište, a retko ko bi to pomislio.

1. Jelena Karleuša - Ljubinka Klarić (1978. godište)

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) svojim stajlingom, ali i linijom, mogla bi da parira i mnogo mlađim koleginicama. Atraktivni kostimi, "vrela" bikini izdanja i provokativne haljine, deo su Jeleninog stila, čime svakodnevno obraduje svoje fanove na Intagramu.

Ljubinka Klarić (42), s druge strane, uvek je decentno odevena, ali njen šarm nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Glumica je na javnim događajima najčešće odevena u pantalone i košulju, dok su potpetice retko njen izbor. Najviše komplimenata od fanova glumica dobija na račun vitke linije i prodorno plavih očiju.

2. Severina Kojić - Nataša Ninković (1972. godište)

Iako je na pragu šeste decenije, Severina Kojić (49) i dalje važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica sa naših prostora. Osim što redovno trenira, te ima zavidnu liniju, Severina zahvaljujući "bejbi" licu i dalje deluje prilično mlađe od svojih vršnjakinja.

Pevačica je korigovala usne, nos i jagodice, a za njen mladalački izgled zaslužni su i brojni kozmetički tretmani za podmlađivanje.

Glumica Nataša Ninković (48), sušta je suprotnost od Severine, u pogledu održavanja mladolikosti. Prelepa srpska glumica nije imala ni jednu jedinu estetsku korekciju, jer želi da stari prirodno, što je više puta istakla u intervjuima.

Iako su neki znaci starenja vidljivi na Natašinom licu, njena lepota je nešto što se bez obzira na godine, ne menja.

3. Dara Bubamara - Dubravka Vukotić (1976. godište)

Pevačica Dara Bubamara (45) poznata je kao vesela, šaljiva i detinjasta, zbog čega mnogi misle da je mnogo mlađa od svojih godina. Dara ima i dve decenije mlađeg dečka, što sigurno doprinosi njenom mladalačkom duhu, a iako je u petoj deceniji, njena garderoba pristajala bi mnogo mlađim devojkama.

Crnogorska glumica Dubravka Vukotić (44), srpskoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "Budva na pjenu od mora" veoma je markantna, a svojom pojavom odaje ozbiljnost i otmenost. Iako je nekoliko meseci mlađa od Dare Bubamare, upravo zbog ozbiljnosti u pojavi i ponašanju, deluje prilično starije od nje.

4. Seka Aleksić - Sloboda Mićalović (1981. godište)

Seka Aleksić (40) neguje latino stil, a zbog svojih oblina često je nazivaju srpskom Dženifer Lopez. Seka je tokom godina imala problema sa viškom kilograma, ali sada i nakon dva porođaja, održava liniju.

Sloboda Mićalović (39) važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a njena prirodna lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

5. Nataša Bekvalac - Bojana Ordinačev (1980. godište)

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac (40), i u petoj deceniji sinonim je za lepotu i atraktivnost. Iako je karijeru započela veoma mlada, mnogi komentarišu da se tokom godina veoma malo promenila.

Natašina sugrađanka, glumica Bojana Ordinačev (40), neguje isti izgled svih godina, koliko se aktivno bavi glumom. Plava talasasta kosa i kežual stajling njen su zaštitni znak, a retko ko veruje da je glumica već napunila 40 godina.

Kako izgledaju pevačice i glumice koje su isto godište, pogledajte u galeriji:

6. Emina Jahović - Marija Karan (1982. godište)

Emina Jahović (39) rešena je u nameri da, koliko god je to moguće, održi mladalački izgled. Iako je imala nekoliko intervencija kojima je uvećala usne i jagodice, te smanjila nos, Eminina lepota primer je mnogim mladim devojkama. Koliko voli negu lica govori i to što je nedavno pokrenula svoju kozmetičku liniju.

Marija Karan (39) važila je za jednu od najzogdnijih glumica početkom 2000-ih, a nakon udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina, živela je dugo u Americi. Glumica se u februaru razvela nakon sedam godina zajedničkog života i sa sinom Markom Leom vratila u Beograd, a sada nastavlja karijeru, tamo gde je stala.

7. Kaja Ostojić - Marijana Mićić (1983. godište)

Pevačica Kaja Ostojić (37) nedavno se pohvalila zavidnom linijom, koju je, kako tvrdi, postigla napornim treninzima. Pevačica ima punoletnu ćerku Nikolinu, a mnogi komentarišu da izgledaju kao sestre.

Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) od emisije "Leteći start", koja ju je proslavila, do danas nije imala velike promene, kada je fizički izgled u pitanju. Jedina promena kojoj je sklona tiče se dužine kose, te glumica sada ima popularnu bob frizuru.

8. Ana Nikolić -  Ana Sakić (1978. godište)

Ana Nikolić (42) prošle godine doživela je jednu od najvećih transformacija na estradi. Pevačica je drastično smršala i vratila onaj izgled koji je imala kada se pojavila kao "devojka od čokolade", što su mnogi smatrali primerom savršene ženske građe. Ana svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, na kojima je u atraktivnim haljinama, a pohvale ne prestaju da pristižu.

Glumica Ana Sakić (42), za razliku od Ane, veoma je povučena, a njen stajling mnogi su na društvenim mrežama komentarisali kao "preozbiljan". Zbog toga Sakićeva, prema mišljenju mnogih, deluje starije od Ane, koja je trenutno prezadovoljna svojim izgledom i ne libi se da to i pokaže.

9. Goca Tržan - Lena Bogdanović (1974. godište)

Pevačica Goca Tržan (46) uvek je svojom energijom osvajala publiku, a to se nije promenilo ni više od dve decenije kasnije, koliko je prisutna na muzičkoj sceni. Goca je osvojila bubnjara Rašu Novakovića, koji je 14 godina mlađi od nje, a zbog njenog mladalačkog duha i izgleda, mnogi kažu da je ta razlika neprimetna.

Lena Bogdanović (46) svojom prefinjenošću oduševila je mnogo puta publiku kraj malih ekrana, a njena lepota godinama ne bledi.

10. Jelena Rozga -  Vanja Milačić (1977. godište)

Splitska barbika, Jelena Rozga (43) je, kako mnogi kažu, kao vino. Godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a plave oči, prćast nos i široki osmeh čine da i danas izgleda kao devojčica.

Srpska Anđelina Džoli, glumica Vanja Milačić, svojom lepotom pleni, a prirodan izgled za nju je imperativ.

Kako izgledaju pevačice i glumice koje su isto godište, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Burne ljubavi uz poneki hepi end: Najpoznatije veze srpskih fudbalera i pevačica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Miki

    11. jun 2021 | 11:50

    Naravno da su glumice lepse i prirodnije, jer nisu iskompleksirane kao ove seljanke pevaljke, koje su jedva zavrsile cetiri razreda skole.

  • ❓❗

    11. jun 2021 | 10:04

    Otkud Karleuša u ovom društvu kad nije ni glumica ni pevačica?

  • nibrS

    11. jun 2021 | 09:47

    Školovane vs neškolovane... Kultura vs vulgarnost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA