Nina Badrić: Postala sam vegetarijanka, suočila se sa progoniteljem, a sad je vreme za novi početak

- Prestala sam da jedem meso i bilo šta što je životinjskog porekla, te moram priznati da se osećam odlično, bistro i snažno - rekla je Nina

  • 2
Nina Badrić Nina Badrić, Foto: ATA images

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić govorila je u intervjuu za hrvatski Jutarnji list o čoveku koji je pomno pratio svaki njen korak, te koliko je teško podnela taj pritisak. Pored toga, otkrila je da je prestala da jede namirnice životinjskog porekla.

Pevačica je najpre opisala šta je sve proživljavala jer je imala posla sa manijakom, a nažalost, nije prvi put da joj se ovo dešava.

- Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da vas uvek vreba. Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelima gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela - rekla je Nina.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, Badrićeva je imala suđenje u Zagrebu, na kome se susrela sa Ilijom M. koji ju je dugo uhodio, a bila je veoma uznemirena kada je saznala da će biti u istoj sudnici sa njim.

Ne želim s ovim čovekom da budem u sudnici. Ja se njega bojim. Zašto me stavljate u ovu situaciju? Zar nije dovoljno da me godinama uhodi - rekla je Nina.

Badrićeva je tokom samoizolacije promenila tempo života, a otkrila je i da je postala veganka.

- Neverovatno lako sam se privikla na novo stanje i vođenja mišlju da je svima isto, mirno prošla kroz ovo nesrećno vreme. Prihvatila sam trenutno stanje stvari i osmislila svakodnevnicu u kojoj sam puno toga napravila. Vratila sam se prirodi i zdravom životu bez stresa, kakav sam do sad poznavala. Rano idem na spavanje, rano se budim, a plac, kuhinja šetnja prirodom i čitanje knjiga postali su mi svakodnevnica. Ishranu sam potpuno promenila. Sastoji se od voća, povrća i žitarica. Prestala sam da jedem meso i bilo šta što je životinjskog porekla. Moram priznati da se osećam odlično, bistro i snažno. Ovo je bilo idealno vreme da se čovek sastane sam sa sobom. A ja sam shvatila da sam puno nedostajala samoj sebi sve ove godine koje sam provela radeći - bila je iskrena Badrićeva.

Video: Novih 456 sekundi: Šta Brena (ni)je nosila ispod bunde i ko je obukao Senidu u haljinu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥀

    8. jun 2021 | 16:51

    Kako to da sve te polu poznate ličnosti imaju nekog “progonitelja”?

  • QQQ

    8. jun 2021 | 18:59

    Sad je vreme da se svi vratite u vaše vukojebine jer nam niste potrebni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA