≫ 

Tviteraši surovi prema Ani Korać: "Ovoliko plastike se neće ni za hiljadu godina razgraditi"

Korisnicima društvene mreže Tviter se ne dopada kako izgleda starleta

  • 5
Ana Korać Ana Korać, Foto: Instagram/ana_korac

Starleta i bivša zadruga Ana Korać nedavno je proslavila 27. rođendan, a sada je fotke sa proslave objavila na svom Instagram profilu, te su je tviteraši odmah "napali" kako izgleda previše plastično, podelivši njenu fotku.

Naime, Koraćeva je toga dana bila obučena veoma izazovno, a mnogi njeni pratioci su prokomentarisali da je to bilo njeno najbolje izdanje do sada.

Ona je tu posebnu priliku odabrala vatreno-crvenu haljinu koja je savršeno pratila liniju njenog tela, a celo telo je namazala srebrnim šljokicama, te je cela "sijala",dok se u prvom planu našao se njen bujni dekolte sa kojeg pogled ne može da se "skine".

Međutim, tviterašima se njen izgled nije dopao, te su bili surovi prema njoj ovoga puta.

Oni smatraju da je Koraćeva previše "plastična", kao i da je previše suzila struk uz pomoć fotošop programa, a zasmetao im je i njen nos.

"Bole me oči od ovoliko plastike", "Vidite kuću plastike", "Kako diše sa ovako uskim nosem", "Ali struk njen...", "Ovoliko plastike se neće ni za 1000 godina razgraditi" - samo su neki od komentara na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA