≫ 

Vujadin snimao trudnu Mirku dok peva: "Mladiću moj, problem je što si ti srpski heroj"

Vujadin i Mirka su svoje nezadovoljstvo iskazali pesmom, a tekst u njihovoj režiji pevala je Mirena Ćeranić

  • 7

Pravosnažna presuda doživotne robije za srpskog generala Ratka Mladića pokrenula je lavinu komentara u Srbiji i regionu.

Mnoge javne ličnosti i ovom prilikom, kao i kod izricanja prvostepene kazne, dale su podršku bivšem lideru vojske Republike Srpske, a među onima koji presudu smatraju nepravednom su Vujadin Savić i njegova supruga Mirka Vasiljević.

Dok su mnoge zvezde objavljivale na svojim Insta-storijima kako je najviše Srba osuđeno u Hagu, kao i da je nepravda što je Ratko Mladić osuđen, Vujadin i Mirka su svoje nezadovoljstvo iskazali pesmom, a tekst u njihovoj režiji pevala je Milena Ćeranić.

Bivši fudbaler zvezde Vujadin Savić zabeležio je deo atmosfere iz provoda sa suprugom Mirkom u jednom beogradskom lokalu, gde je za atmosferu bila zadužena Milena Ćeranić.

I baš je Milena, na veliko zadovoljstvo i ponos Vujadina, otpevala sada već čuvenu obradu pesme "Mladiću moj", kao posvetu utamničenom generalu.

Mirka je sve vreme pevala uglas sa Milenom, a stih koji je naglasila je: "Mladiću moj, problem je tvoj, što si ti srpski heroj".

Kako izmenjeni hit grupe "Zana" zvuči u već poznatoj verziji o Ratku Mladiću, dok je pevaju Milena i Mirka, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    9. jun 2021 | 11:38

    Mogo mi je zao zbog Ratka 😔❤️mislim da je njemu lično svejedno,on je ispunio svoju misao i svoj zadatak.RS postoji i zivi,hvala Generale.Ni jedna presuda ne moze ponistiti Republiku Srpsku i Srbiju 🕊️🇷🇸❤️❤️✨💫🕊️

  • Brankica

    9. jun 2021 | 10:30

    Tacno tako. Srpski heroj

  • Boban

    9. jun 2021 | 10:48

    U jednoj rečenici sve rečeno. Svaka čast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA