"Kolege i prijatelji su mi radili iza leđa. Ne vredi se osvrtati, to je kao da tonete u živo blato"

- Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - ističe Biković

  • 3
Miloš Biković, Beogradsko dramsko pozorište , Kad su cvetale tikve, glumačka ekipa Miloš Biković / Foto: ATA images

Činjenica da je jedan od najuspešnijih srpskih glumaca u drugim ljudima budi zavist, ali Miloš Biković ističe da ga ti komentari ne dotiču mnogo. Štaviše, oštro je prokomentarisao te ljude i čitavu situaciju.

- Naravno da postoji to što sam osetio od kolega, prijatelja, ljudi koji mi nisu toliko bliski i potpunih stranaca, ali ne vredi se na to osvrtati zato što vam je to kao da tonete u živo blato. Ne možete ništa da izmenite. Na kraju krajeva, mišljenja onih koji se bave drugima nisu bitna, jer se umesto da stvaraju svoju vrednost, bave umanjivanjem tuđe. To je destruktivno i u neku ruku mogao bih to da nazovem bolešću - rekao je Biković za Story.

Miloš se osvrnuo i na ono što ga je naučio njegov profesor na fakultetu, a tiče se nečijeg usavršavanja u duhovnom smislu.

- Profesor Dragan Petrović Pele je moje klasiće i mene učio da je gluma maraton, te da svako ima svoju traku u kojoj trči. Isto je i sa životom. Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - istakao je Biković za pomenuti magazin.

Inače, glumac se nedavno prisetio početaka i svoje najvažnije uloge koja mu je napravila preokret u životu, kao i saradnje sa Bjelom.

- Prvo mi je Dragan rekao: "Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu". Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: "Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog" - rekao je Miloš.

Video: Miloš Biković oduševio Biljanu Čekić: Nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    9. jun 2021 | 16:27

    Ма шта ми наприча Па ти и твој врли професор сте се први огласили против Мике Алексића против лечића а сад серендаш како се треба окренути себи Ма кад вас вудим гасим тв

  • Marija

    14. avgust 2021 | 15:14

    Čoveče, ti nema kome nisi radio iza leđa!!! Počećemo da navodimo kome si sve oteo kruh iz usta!

  • Crni Visoki

    14. avgust 2021 | 15:16

    Tvoja dusa je vec u propasti to se zna od Vardara pa do Triglava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA