≫ 

Oštra reakcija "Parking servisa" na bahato parkiranje Tamare Đurić

"Za JKP "Parking servis" nema povlašćenih", ističe direktor JKP "Parking servis"

  • 6

Iz JKP "Parking servis" oglasili su se za Telegraf.rs, nakon što su javnost razbesneli snimci koje smo 8. juna ekskluzivno objavili, a na kojima se jasno vidi bahato, nepropisno parkiranje Tamare Đurić u Beogradu na vodi.

Kako ističu, Tamara je dobila kaznu zbog nepropisnog parkiranja "Ferarija".

Bahato parkiranje nije prošlo nekažnjeno, jer je vozač Ferarija u dva navrata uslikan nepropisno parkiran - na invalidskom parking mestu i na trotoaru. U konkretnoj situaciji, u blizini jednog lokala u Beogradu na vodi, dizalica je izašla na teren, ali se vlasnik automobila pojavio pre nego što je započeo proces uklanjanja vozila - ističe za Telegraf.rs Andrija Čupković, direktor JKP "Parking servis".

- U skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima dizalica zbog prisustva vozača nije smela da uklanja vozilo. "Parking servis" u tim slučajevima automatski šalje prijavu Komunalnoj miliciji koja vozače kažnjava. Oko sokolovo vidi bahata parkiranja kao i "pauk". U situaciji kada se vozač nepropisno parkiranog automobila ne pojavi, pauk ga uklanja i može da se preuzme tek po plaćanju kazne.

- Za JKP "Parking servis" nema povlašćenih i preduzeće uspeva efikasno da reaguje u Beogradu i na vreme ukloni nepropisno parkirana vozila kako bi saobraćaj u gradu nesmetano funkcionisao - dodao je gospodin Čupković.

Fotografije koje su nam dostavljene iz JKP "Parking servis" pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    9. jun 2021 | 15:52

    Nije znao ovaj iz JKP-a čiji je auto.Kad je čuo otišao je.Ne vidim ništa čudno.Pa u Srbiji je tako zadnjih 30 godina a vi se sada kao cudite kako zašto i ma da li je moguce.Cudno je to mada i ne toliko kako ona vezi Ferari ,i sta radi poreska inspekcija u Beogradu.Najmanje je čudno gde se parkirala.

  • Hahaha

    9. jun 2021 | 16:53

    Videli smo vase ostro, otisli ko misevi od jedne plasticne kese, da nije rekla " znate ko sam ja" ili samo pogledali u plastiku ispod brade pa progledali kroz prste?

  • Marko

    9. jun 2021 | 19:25

    Sad neka plati kaznu taj što njoj nije naplatio. Ja da sam to uradio meni bi odrali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA