≫ 

Cvija okupio pola estrade: Reperi bez devojaka, ne zna se koja je dama lepša, a Dačić je iznenadio

Svi su se potrudili oko stajlinga, a jedan pevač bio je najelegantniji

  • 5
revija Steven Dockman Stefan Cvijanović Cvija, Foto: ATA Images

Na reviji brenda repera Stefana Cvijović Cvije okupile su se mnoge poznate ličnosti, a pojedini su izazvali veliku pažnju na ovom događaju.

Među prvima pojavili su se bračni par Vesna i Đole Đogani, a sve je iznenadio dolazak predsednika Narodne skupštine Srbije, Ivice Dačića. Pevačica Teodora Džehverović stigla je ruku pod ruku sa dečkom Ninom Čelebićem.

Glumica Dragana Mićalović blistala je u lepršavoj, dugoj haljinici, dok se njena koleginica Ivana Dudić odlučila za nešto smeliju odevnu kombinaciju, a na sebi imala je Cvijin brend. Pevač Boban Rajović za ovaj događaj izabrao je crno odelo, a definitivno je bio jedan od najelegantnijih javnih ličnosti.

Pevačica Marija Mikić došla je sa svojim partnerom, a vidno je bila raspoložena i nije skidala osmeh sa lica. Takođe, ništa manje raspoložen nije bio i reper Stefan Đurić Rasta, koji je imao zanimljivu odevnu kombinaciju.

Pevač Ljuba Perućica došao je sa svojom suprugom Katarinom, kao i pevač Saša Kovačević, koji je, ruku pod ruku, stigao sa svojom devojkom Zoranom. Sa druge strane, reper Slobodan Veljković Cobi došao je sam, kao i njegov kolega Relja Popović, koji se pojavio bez lepše polovine, Nikolije Jovanović.

U Cvijinom brendu bila je Sofija Šašić, koja je sve oduševila svojom figurom, dok ništa manje smeliju kombinaciju nije imala pevačica Marina Visković. Reper Vuk Mob podržao je kolegu, a na reviju došao je sam, bez svoje lepše polovine, Olivere Konatar, sa kojom je nedavno dobio dete.

Ko je sve bio na reviji Cvijinog brenda, kako i kako su se naše poznate ličnosti skockale, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA