Ne stišava se frka zbog parkiranja! Fila: Batina je iz raja izašla! Tamara: Ovo je poziv na linč

Velika se prašina digla nakon Tamarinog spornog parkiranja

  • 48
Toma Fila Tamara Đurić Toma Fila i Tamara Đurić / Printskrin: TV Prva, Foto: Nikola Tomić

Tamari Đurić ne prestaje da se priča od momenta kada smo ekskluzivno objavili snimak njenog bahatog parkiranja u Beogradu na vodi.

Naime, ona se prvo parkirala na mestu predviđenom za osobe za invaliditetom, a nešto kasnije je svoje vozilo pomerila na pešački prelaz.

Mnogi su ovo komentarisali na društvenim mrežama, oglasio se i JKP "Parking servis", a bez komentara nije ostao ni advokat Toma Fila.

Naime, on je gostovao u "Jutru" na Prvoj, a u studio je ušao u momentu kada se pričalo baš o Tamarinom parkiranju i kazni. Nakon što je završen razgovor o tome, voditelj je Filu upitao kako bi on branio ovo što je video, a advokat je izjavom izazvao burne reakcije javnosti.

- Ne bih ovo branio uopšte! Ovo je bezobrazluk. Ponekad se pitam... Nije naš narod džabe govorio: "Batina je iz raja izašla". Baš tako, zato što ne znam kako bih drugačije rekao - rekao je Fila u Jutarnjem programu Prve televizije, dok je voditelj pokušavao da ga spreči u toj konstataciji.

Usledile su brojne reakcije na društvenim mrežama povodom Tomine izjave, a nije dugo trebalo da se oglasi i Tamara.

- Da li će neko da reaguje na to što Toma Fila propagira nasilje nad ženama na televiziji sa nacionalnom frekvencijom? Ja ovo doživljavam kao poziv na linč! Da li ovako priča jedan "ugledni advokat"? Primitivno i sramno! - napisala je Đurićeva na Instagram storiju.

Podsetimo, na snimcima do kojih smo došli, nakon što se videlo da je izvesni crveni "Ferari" parkiran na mestu koje je predviđeno isključivo za osobe sa invaliditetom, prvo je iz kafića izašao momak, koji je popričao sa ljudima iz Parking servisa, a zatim je stigla i Tamara, koja je ušla u automobil, te je vozilo Parking servisa pomerilo se u rikverc da bi ona mogla da se isparkira, a onda je "Ferari"  preko pešačkog prelaza parkirala automobil na prostoru namenjenom isključivo pešacima.

- Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam - rekla je Tamara za Telegraf Jetset pre nekoliko dana, kada je objavljen sporni snimak.

Starleta je sutradan u svom lajv uključenju na Instagramu osvrnula na nemili događaj i istakla da smatra kako njen postupak nije strašan.

- Parkirala sam se, već sam rekla, na dva minuta i nisam imala gde. Napisali su mi kaznu, platila sam je, ne znam gde je problem ljudi, šta vam je? Pitam se jesam li ja jedina u ovoj državi koja se parkirala na mesto invalida i neko je odmah pozvao pauka, nije čekao ni minut. Pauk uleteo brže-bolje, kao da sam ubila nekog - rekla je Tamara.

Video: Bahato parkiranje Tamare Đurić: Ferari sa invaliditetom posle dolaska pauka prebacila na pešački

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sd

    10. jun 2021 | 12:38

    Da se Tamara samo tako ponasa bilo bi super...kod nas ima mnogo ovakvih Tamara.......al sta ces nema ko da ih kazni pa mogu da rade sta im se prohte.

  • Bokara

    10. jun 2021 | 13:04

    Ova nekom kaze da je primitivan

  • Bandzi

    10. jun 2021 | 13:47

    koliko ove "starlete" placaju poreza, kakvo je poreklo ovog novca, koliko kosta ferari, ciji je, od cega zivi, inspekcijski uvid u papire doticne dame i njoj slicnih, dokazu legitimno poreklo novca, pa za svako bahacenje neka odgovara po zakonu o prekrsajima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA