"Našli se dušebrižnici da komentarišu moj operisani nos i kilažu, navikli na izbačene butke i dojke"

Zvezda Granda otkrila koji je pravi okidač za operaciju nosa

  • 3
Milica Todorović, promocija pesme

Milica Todorović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milica Todorović je u poslednje vreme na meti kritika zbog svog nosa. Naime, ona je nedavno u jednoj klinici u Turskoj operisala nos, a kako je rekla, to je učinila iz zdravstvenih razloga.

Ipak, Milici mnogi ne veruju, pa komentarišu da je to samo izgovor, te da je zapravo nos operisala kako bi ga estetski korigovala.

Takvi komentari su joj, očigledno, baš dosadili.

- Možda se vidi neka razlika i treba da se vidi, jer je mislim polomljena ta kost što se devijacije tiče, ali meni nije bila devijacija toliki problem. Opet se ponavljam, što me to izluđuje, ljudi! Nemoj da ste me više ikad pitali nešto za nos, jer sam 500 puta rekla da sam nos operisala iz zdravstvenih razloga, jer sam prskala kapi koje su mi uništile sluzokožu i to je to - izričita je bila Milica.

Kada je u pitanju Miličina kilaža, navodi se da je smršala čak 14 kilograma! Međutim, često se može naići na komentare da njene odevne kombinacije nisu “najsrećnije” i da ne zna da se obuče.

- Ljudi su navikli da sve bude iste, da sve budu šljokice, da se vidi butka, da se izbaci dojka, mi smo malo ograničen narod što se tiče toga, tako da, žao mi je, ali ja ću se uvek obući onako kako mislim da treba. Nekad su tu i šljokice, zavisi, kako mi dune - rekla je Todorovićeva za Mondo.

Kad mi stilistkinja donese, ja kažem, znam da kažem "Ovo je lepo" ili "Ovo nije lepo", ali ti sad mene samu da pustiš svaki dan da se šetam, bože me sačuvaj, što bi rekla Nataša Bekvalac, "kao socijalni slučaj!" - objasnila je pevačica.

Podsetimo, nedavno je Milica gostovala u jednoj emisiji, gde su pogotovo bili prisutne oprečne reakcije na njen nos.

- Našli su se dušebriznici da komentarišu "jao, sad si kao Mis Pigi' ili  "i ti si se operisala, više te ne volim" - mislim se, ne moraš ni da me voliš zbog toga - rekla je Milica tada.

Tim povodom su se nizali komentari, poput "Deformacija je sve veća", "Prelepa je, ne znam što je dirala bilo šta na sebi", "Nije joj to baš trebalo, njoj ne", "Šta se dešava sa nosem?", "Izgleda drugačije"...

Video: Snimak za plakanje od smeha! Nikad niko nije otpevao Vadi, vadi pare kao Milica Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej bre..

    10. jun 2021 | 17:27

    ..ne obracaj paznju,ti si makar nekad bila lepa

  • Dragan

    10. jun 2021 | 17:05

    Ono što joj priroda dala uzeli joj hirurzi. Plastična lutka iz izloga.

  • Sara

    10. jun 2021 | 22:45

    Steta sto ne shvata da joj je njen nos bio lepsi i to je istina ... druga stvar je sto ona to ne misli ili ne zali da prizna da je pogresila. Osim toga niko ne govori od dojkama i d vec o time da zraci jako velikim nezadovoljstvom i da ne zna da sw ponasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA