≫ 

Ša se ponovo žali na majku i oca: Konstantni pritisak imam od njih

- Konstantno rasprava sa njima, to traje celi život - reper je ispričao kakav odnosima sa majkom i ocem

  • 9
Nenad Aleksić Ša Nenad Aleksić Ša, Foto: Nikola Tomić

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", reper Nenad Aleksić Ša ponovo je izneo detalje porodičnih odnosa, te je pomenuo oca i majku, a njegovim ukućanima se to nije dopalo. 

Naime, Ša je jedno vreme tražio podršku porodice za svoje postupke, a sada je govorio o svojim roditeljima. Ono što je ispričao nije bilo pozitivno.

- Nekad ti je bila bitna podrška porodice, pa si čekao podršku od njih da bi priznao emocije prema Tari, šta se desilo pa kažeš da ćeš progovoriti? - glasilo je pitanje.

- Od Peđe sam tražio potvrdu, jer njemu verujem. Ali ako kažem Kizi i Ljilji da se ne mešaju, nemaju prava, i da brinu o mojim finansijama. Konstantno rasprava sa njima, to traje celi život. Ali to je, ja radim jedno, a oni stalno pričaju kako treba da radim... Mi smo vezani, ali njihovo mešanje... Evo ti i u braku, svaka naša svađa, kad se desi? Posle razgovora sa mojom kevom. To nije dobronamerno, jer ne može da mi govori kako da se ponašam. Pa onda kaže da neće više, i onda opet isto. Konstantni pritisak koji imam od njih... - rekao je Ša.

- Hipotetički ako tvoj otac, svaku objavu o Tari lajkuje?

To je Kiza, koji apsolutno nema pravo da se meša u moje odluke, kako ću da radim. Nije samo za Taru. Ja sam odrastao sa Ljiljom, i tresu mi se noge, ceo se tresem. To su teme o kojim ne želim da pričam. Nemoj slučajno da si se mešao u moj život i da kačiš gluposti na internetu! Prvo me blamira, godinama unazad, svašta piše - poručio je Ša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. jun 2021 | 19:45

    Kakvi god tvoji su roditelji, dali su najbolje od sebe. Tvoje ponašanje je odraz tebe samog jer ti nisi dete, nego čovek koji je ušao u 5.deceniju života.

  • Jadan Sa

    10. jun 2021 | 21:01

    Niko ne valja,samo on dobar i pametan, narocito pametan.

  • Miloš

    10. jun 2021 | 23:40

    Roditelji ko roditelji, čiji nisu takvi?! Nego ovaj umišljena veličina ne može da podnese da mu itko išta kaže osim hvalospeva pa ni dobronamerno. Eto, oni njega sramote, on njih ne! Haha! Pa vide ljudi koja si nezrela budala, a umislio da si najpametniji, moraju da pokušaju da pomognu da se osvestiš u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA