≫ 

Šlic do kuka, a dekolte "pršti": Karleuša zasenila u haljini od 411.000 RSD

Jelena se pojavila u lepršavoj dugoj haljini brenda "Philipp Plein"

  • 14

Pop zvezda Jelena Karleuša pojavila se sinoć na promociji albuma Suzane Jovanović, koja je priredila gala događaj povodom novog muzičkog ostvarenja nakon 11 godina pauze. Karleuša je podržala koleginicu i dugogodišnju prijateljicu, a za ovaj događaj izabrala je stajling koji je zasenio sve pored nje.

Naime, Jelena se pojavila u lepršavoj dugoj haljini sa potpisom "Philipp Plein", a cena ove efektne toalete je na zvaničnom sajtu pomenutog sajta 3.500 evra, odnosno 411.000 dinara.

Osim bujnog dekoltea koji je bio u prvom planu, haljina koju je JK ponela imala je i duboki šlic, te je pevačica, kao po običaju, istakla sve atribute.

Izgled je upotpunila frizurom u stilu 60-ih godina prošlog veka, koja se savršeno uklopila sa modernom haljinom.

Kako je Jelena izgledala na promociji, pogledajte u galeriji, kao i u videu na početku teksta:

Inače, pevačica Suzana Jovanović blistala je u zlatnoj haljini sa perjem na njoj veoma bitnom događaju, a najveću podršku je dobila od svoje porodice.

Suzana je okupila brojne poznate da sa njima proslavi, a veliku pažnju privukla je kada se pojavila sa porodicom u punom sastavu.

Njih četvoro su se prvi put u javnosti pojavili zajedno, te smo ovom prilikom mogli da vidimo kako izgledaju njihova deca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA