Darko Lazić posle raskida veridbe: Marina je htela da me drži na povocu, a to ne dozvoljavam!

Folker je izneo u javnost detalje o odnosu sa devojkom sa kojom ima sina

  • 11
Darko Lazić, Marina Gagić Darko Lazić i Marina Gagić, Printskrin: Instagram/nikodrugi7

Pevač Darko Lazić više nije u vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, ekskluzivno je pre nekoliko dana potvrdio za Telegraf Jetset.

Kako sada kaže, jedan od problema bio je taj što pored Marine nije imao dovoljno slobode.

- Marina i ja smo se razišli, ali smo ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, ugasila se ljubav, malo smo se udaljili. Hvala milom Bogu, imamo dete i ono nam je sada ceo svet. To je najvažnije u životu. Aleksej nije nijednog trenutka dužan da trpi naše nesuglasice ili svađe i zbog toga je bolje što smo se rastali - rekao je Darko, te malo bolje objasnio šta mu se nije svidelo kod Gagićeve.

- Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice - rekao je Lazić.

Pevaču nije bilo pravo ni to što mu je Marina stalno nabijala na nos njegov način života.

- Ne znam što je Marina imala potrebu da priča da je glavni razlog našeg rastanka to što ja vodim raskalašan život, pijem ili nešto drugo. Svako očigledno traži razlog kojim bi se tešio kad stvari ne idu po planu, ali ja ne bih previše da pričam na tu temu. To je nešto što se tiče Marine i mene, pa bih voleo da tako ostane. Ona će uvek da bude majka mog deteta i zato ću večno da je poštujem. Nikako nam nije išlo i zato smo se rastali kao ljudi. Marina je već četiri meseca kod svojih roditelja u Pećincima, kao i naše dete - kazao je Lazić za Srpski Telegraf.

Folker je dodao da je u dobrim odnosima sa Marininim roditeljima.

- Oni dolaze kod nas najnormalnije, i to je to. Majka moja voli unuče, ali ja sam rekao da ona nema pravo da se meša u moje i Marinine odluke. Moj sin dođe u Brestač kad god se moji užele da ga vide. Imamo takav dogovor. Marina i ja ne moramo na sud jer nismo u braku, oko svega se dogovaramo. Najnormalnije idem da vidim dete kod njenih. Njeni roditelji me poštuju, to su normalni ljudi i nema potrebe da me bilo ko gleda popreko - zaključio je Darko za pomenuti list.

Podsećanja radi, osim Lazića, koji je za Telegraf JETSET rekao da je raskinuo vezu sa Gagićevom, ovu informaciju potvrdila je i Marina.

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar - kazala je Gagićeva.

Video: Tamara Milutinović napravila rođendansku žurku: Zvezde Granda ludovale, a niko ne poštuje mere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    11. jun 2021 | 13:04

    Čovek je jednostavno nepopravljiv,i neće da se menja zbog žene.Ima dosta takvih muškaraca.

  • Branka

    11. jun 2021 | 12:46

    Pa sta si ti hteo? Da bude ozenjen sam kao momak zivim. Nece moci.

  • lune

    11. jun 2021 | 12:20

    Bitno je da svakoj napravis po dijete docices ti do pameti al bice kasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA