Vozili smo se sa ćaletovim sinom u novoj "mečki": Celu mašinu prekrio kristalima, dao sumanutu cifru

Kaže da ga devojke opsedaju zbog novih kola, te da im se više sviđaju kristali nego "zlatna" mašina koju je vozio dok mu je nisu oduzeli

  • 70

Nikola Keljanović, poznat i kao "ćaletov sin", nakon što mu je oduzet zlatni Porše sada kroz Beograd vozi "unikatan" automobil - "mercedes" sa Svarovski kristalima.

Svetlucavi detalji na autmobilu, koji se naročito ističu na suncu i pod jakim svetlom, Nikolu su koštali oko "tričavih" 10.000 evra. Automobil je upečatčjiv i nemoguće ga je ne primetiti, a dok smo se vozili kroz Beograd sa "ćaletovim sinom" mnogi su se okretali, otvarali prozore svojih automobila i gledali ovu mašinu.

Istini za volju, mnogi su ovog momka i prepoznali, pa su mu se javljali...

- Imao sam Audi, to je bilo pre četiri godine, bio je ceo kao ogledalo, pa sam imao jedan tirkizni, plavo-zelena, onda sam imao zlatni Porše. Sledeće što može da bude upečatljivo su kristali i uradio sam kristale, to je bila ideja. U početku su svi govorili: "Gde ćeš to da radiš, ko zna kako će da izgleda", a kada su videli auto niko nje rekao: "Seljački je, ružan je", svi kažu da je bomba. To je koštalo oko 10.000 evra - rekao je Nikola za Telegraf JETSET.

- Devojke više vole Svarovske kristale nego zlatnog Poršea, svi prilaze gledaju, slikaju se. Ovaj auto više gledaju žene, možda je malo ženski auto, a zlatni Porše su gledali muškarci - dodao je Nikola.

Nikola ističe da da automobil više gledaju žene nego muškarci, te da bi ga dao na korišćenje samo dvema pevačicama, a istakao je i da ga reperu Miliju baš nikako ne bi posudio.

Kaže, mnogo mu je iritantan.

- Ne bih dao auto Miliju, ne znam kakav je privatno, ali kako se plasira na Instagramu i kako ga ljudi opisuju po komentarima ne bih mu dao, jer me nervira kao pojava i sve te priče, njegov gas. Do pre dve godine si bio niko i ništa i sad odjednom najpopularnija zvezda, za četiri meseca. Ima dobre pesme, ali mi je antipatičan... - rekao je on.

- Provozao bih i dao automobil za spot pevačicama koje su aktuelne, jer bi mi to igralo ulogu za reklamu. Neko o kome bruje novine, jer to bi bila obostrana korist, realno. Pa, Karleuša je najpopularnija, njoj bih pre dao auto - ispričao je Nikola.

Video: Slupao je zlatni porše,a kada je otvorio novčanik da udeli devojčici novac - u njemu 1.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas severa

    11. jun 2021 | 14:33

    Treba da vas je sramota sto velicate ovakve balavce koji nemaju dana radnog staza,spavaju do podne i nisu digli nista teze od kasike.

  • Tiz

    11. jun 2021 | 14:28

    Vidjao sam balkone manje ogranicene od njega.

  • Lotar

    11. jun 2021 | 14:29

    Ko je ovo? Neko iz Marinkove bare? Ne kapiram?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA