Kristijan ponovo priča loše o Ivani: Mene je moja rođena žena držala četiri sata zaključanog

Kristijan je izjavio i kako primećuje da njegova žena stalno pokušava da odvoji ćerku od njega kad god se igra sa njom

  • 6
Kristijan Golubović kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zadrugar Kristijan Golubović nastavio je da iznosi detalje iz svog bračnog života sa suprugom Ivanom, koju je javno prevario tokom aktuelne sezone "Zadruge 4" sa Kristinom Spalević.

On je sada ispričao  kako ga je žena držala kao u špajzu, kao i da je ispred svog deteta ispadao loš, a kako tvrdi, takav nije bio.

- Ono što sam najviše želeo rušila je konstantno. Dete me gledalo konstantno kao degenerika, a sve sam učinio. I zakleo sam je, kad se rodi, nemoj nikad da se posvađamo pred njom', zaklela mi se i namerno, uvek se svađa kad je dete tu, dete plače, vršti, namerno da me napravi šizofrenikom kao što je ona - izjavio je Kristijan u prikazanom klipu, pa potom prokomentarisao to što je rekao.

- Mene je moja rođena žena držala kao u pušionici, u špajzu, četiri sata zaključanog. Iživljavala se, polupala mi je par hiljada evra, sve telefone i sve laptopove, zato što je trebalo da idem da se nađem sa Stanijom da rešim neke stvari. Komšije su čule sve, nisu mogli da veruju, kažu mi šta si sebi dozvolio... - pričao je Kristijan.

- Kada sam bio u Nemačkoj u zatvoru, u samici, maštao sam da imam sina. Na Badnji dan 1995. sam dobio sina, s Danijelinim plavim očima i mojim ramenima. Kada sam video Ivanu, poželeo sam ćerku s mojim očima i mojim ramenima. Sve mi je Bog dao što sam poželeo, što se tiče dece i žena. Ali ta sreća, da nekom udarim šamar i da mi daju pet godina, to su stvari koje me najviše bole - izjavio je.

Kristijan je izjavio i kako primećuje da njegova žena stalno pokušava da odvoji ćerku od njega kad god se igra sa njom, kao i da on nikada ne bi digao ruku na dete.

- Tresem se kad je vidim da tuče dete po guzi, dobijem nagon da je bacim s terase. U redu, to je deo vaspitanja... Ne mogu da udarim nju, pogotovo ne pred majkom. Može tako grubo da je udari po ruci, ali ne po guzi. Neke stvari sam mnogo trpeo, ali ona uvek viče 'SUP' i 'Centar za socijalni rad'...'nemoj ovo, nemoj ono'... - završio je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    11. jun 2021 | 23:01

    Ti si bre lazovcina na kvadrat...

  • ✍️

    12. jun 2021 | 06:14

    Žena ti pravi anđeo a ti kriminalac. Nemogu da ti verujem ništa.

  • Ceca

    12. jun 2021 | 11:16

    Ja mislila da može samo jedan izrod kao Sloba da bude, kad ono gle ih sve Sloba do Slobe...nagazi na ženu da se izvučeš iz mulja u koji si sam svesno upao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA