≫ 

"Damiano jedva popije čašu piva, on se ne drogira": Članovi grupe Maneskin brane svog frontmena

Damiano je po povratku iz Holandije uradio test na drogu koji je pokazao negativan rezultat

  • 10
Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Foto: Tanjug/AP

Grupa Maneskin, predstavnici Italije koji su ove godine odneli pobedu na Evroviziji, dali su novi intervju u kojem su pričali o svojoj karijeri, muzici, velikoj pobedi na ovom evropskom takmičenju, ali i navodima da je Damiano, frontmen benda, šmrkao kokain na finalnoj večeri.

- Nastupali smo prilično dobro i ljudima je trebalo nešto da bi pokušali da nas diskredituju. Da nismo bili toliko dobri, nikoga ne bi bilo briga - rekao je gitarista Dingelis za Gardian.

Damiano je po povratku iz Holandije uradio test na drogu koji je pokazao negativan rezultat. Navodima o šmrkanju kokaina je tada došao kraj.

- On jedva da popije čašu piva, on se ne drogira - dodao je gitarista.

Bend trenutno ima dva od deset najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji. Ovo je ogroman uspeh za mladu rok grupu, navodi Gardian.

- Nikada nismo nastupali nigde sa predrasudama. Mnogi bi rekli ni da X Faktor ili Sanremo nisu takmičenja na kojima bi trebao da se pojavi jedan rok bend. Ali mi se jesmo pojavili i uspeli smo, isto je bilo i sa Evrovizijom - rekao je on za pomenuti medij.

Video: Sanja na suvo zapevala pesmu Ukrajine i razvalila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    12. jun 2021 | 09:51

    Pisite o njegovoj muzici i radu benda koji je maestralan.Ne vredjate izmisljotinama neciji rad.Oni su mladi i uspesni i ispunili su svoj san radom.Intrigantni su na sceni a van nje normalni mladi koji nisu gubili vreme drogirajuci se.

  • Nenad

    12. jun 2021 | 09:47

    Da sam na njegovom mestu tuzila bi tabloide i Evroviziju. Umesto da se raduje pobedi oni su mu se usrali na njegov rad i rad benda koji jos od srednje skole vezba svaki dan.I to samo zato sto imaju predrasude i izmisljene fikcije o njegovom rok stilu.Onda neka testiraju sve ucesnike pre Evrovizije.Decko ima samo 22 godine i iza njega je ozbiljan rad u muzici to se vidi na snimcima da odmalena vredno vezbaju.Pesma je vrh i bend je vrh.Sada se drogiraju samo pop zvezde, narodnjaci a rokenrol je odavno čist jer ovo vise nisu 70-te.Mislim da treba da uzme ozbiljne advokate i da razvali se od novca za povredu ljudskih prava i pisanje kojestarija.Samo tuzilac moze da trazi test a ne masa, tabloidi i organizator Evrovizije.Sad posto je 2 puta negativan neka ih razvali od love.To bi znacilo da svako od nas ako je tabloidima nesto sumnjiv mora da polaze racune i sta sad kako da mu se izvine osim da plate nanetu stetu.

  • RoBot

    12. jun 2021 | 09:12

    Vidi se po njemu da vodi sportski zivot, nema tu dileme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA