≫ 

Karić ponosan na suprugu: Milanka primila Povelju za trajni doprinos kulturi Beograda

- Osmeh na licu barem jednog čoveka ili deteta kome smo pomogli nama predstavlja neopisivu sreću i veliku zahvalnost Bogu - napisao je Bogoljub

  • 0
Milanka Karić Milanka Karić, Printskrin: Facebook/bogoljubkaric

Bogoljub Karić danas je objavio da je ponosan, pre svega na suprugu Milanku, a potom i na "Braća Karić" fondaciju. 

Kako je naveo, njihova fondacija, čiji je Milanka osnivač, dobila je prestižnu nagradu.

- Veliko mi je zadovoljstvo da sa vama podelim osećaj ponosa i sreće povodom priznanja koje je naša Fondacija "Braća Karić"dobila. Naime, Kulturno-prosvetna zajednica Beograda dodelila je danas, 02. juna 2021. godine na Velikoj sceni Narodnog pozorište, po pedeseti jubilarni put godišnje nagrade u oblastima: Izvanredni Zlatni beočug - za životno delo, Izvanredni Zlatni Beočug, Zlatni Beočug i Povelja za trajni doprinos kulturi Beograda 2020.

- Fondacija "Braća Karić" bila je među mnogim značajnim nagrađenim kulturnim poslenicima. Svojim dugogodišnjim aktivnostima na polju očuvanja kulturne baštine, stručni žiri ovenčao je fondaciju - Poveljom za trajni doprinos kulturi Beograda. Povelju je primila moja Milanka, osnivač Fondacije "Braća Karić".

- Dugogodišnji rad naše fondacije ogleda se u misiji humanosti prema pojedincima i institucijama, promociji tolerantnosti među ljudima, različitim kulturama i veroispovestima. Mnoge društveno odgovorne akcije su pokrenute za pomoć nemoćnim, bolesnim i ugroženim grupama naših građana, podržali smo mnoge institucije i organizacije u njihovom radu, izgradili objekte koji će ostati kao naše zaveštanje srpskom narodu.

- Osmeh na licu barem jednog čoveka ili deteta kome smo pomogli nama predstavlja neopisivu sreću i veliku zahvalnost Bogu, što nam je podario mogućnost da možemo i umemo da delimo. "Čini ono čime ćeš postati dostojan da budeš srećan" - reči su jednog filozofa.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA