Miki Mećava godinama krio vanbračnu ćerku: Marija je danas prava lepotica, a evo šta kaže o ocu

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti

  • 2
Miki Mećava Miki Mećava, Foto: ATA Images

Pevač koji je devedesetih bio na vrhuncu popularnosti, Milan Obradović, alias Miki Mećava, je tri puta bio deo rijaliti programa, vešto je krio svoju vanbračnu ćerku koju ima sa Radmilom Đorđević, a ono što je poznato je da se ona zove Marija i živi u inostranstvu.

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti, a spekuliše se da joj se Miki i njegova porodica nikada nisu posvećivali, te da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

Nakon pisanja pojedinih medija da je Miki zaboravio i zapustio njenu majku i nju, Marija se oglasila na Fejsbuku.

Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike! Molim lepo... - napisala je Marija jednom prilikom.

- Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je ona tada.

Kako izgleda Mikijeva naslednica koju je krio od javnosti, pogledajte u galeriji:

Video: Miki Mećava pozitivan na korona virus, više od nedelju dana je u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    13. jun 2021 | 08:30

    Prelepa devojka. Ovi pevači seju decu po svetu, ni sami ne znaju koliko su dece napustili po svetu. Većina pevača, sram ih bilo ali onaj odozgo gleda!

  • Miki

    13. jun 2021 | 07:04

    Marija Mećava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA