Bivši zadrugari postaće roditelji, ne kriju sreću: "Ova beba je plod velike ljubavi"

- Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim ceo život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca - rekla je Maja

  • 4
Maja Marković, Alen Hadrović

Maja Marković, Alen Hadrović, Printskrin: Instagram/alenhadrovic_

Maja Marković i Alen Hadrović, bivši učesnici “Zadruge”, koji su se upoznali, a vrlo brzo i zavoleli u aktuelnoj, četvrtoj sezoni rijalitija, uskoro će postati roditelji.

Naime, Maja je u trećem mesecu trudnoće s Alenom, sa kojim je nastavila i učvrstila ljubavnu vezu i posle izlaska iz rijalitija, a beba koja je na putu ubrzala je njihove planove, te je izvesno da će uskoro stati na ludi kamen.

- Istina je! Jako smo srećni, išli smo pre tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen za Pink.rs i dodaje da će, prema prognozama lekara, beba doći na svet poslednjih dana ove, ili u prvoj nedelji iduće godine.

Maja je već ostvarena kao majka, s bivšim partnerom dobila je dečaka Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će roditi dete Hadroviću sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

- Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim ceo život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca!

Alen je srećnu vest potvrdio i na svom Instagram profilu. Objavio je snimak sa ultrazvuka i napisao "Imaćemo bebu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA